4 semne zodiacale carora li se schimbă statutul si au parte de realizări odată cu Luna Nouă in Berbec

  • Publicat:
4 semne zodiacale carora li se schimbă statutul si au parte de realizări odată cu Luna Nouă in Berbec
Sursa foto: shutterstock

Primăvara este sezonul schimbării și nu doar din punct de vedere meteorologic, ci și astrologic, spun specialiștii. Se încheie anul Peștilor, soarele ajunge în Berbec, iar noul an astrologic începe, odată cu echinocțiul de primăvară. 

4 semne zodiacale care în sfârșit vor primi respectul pe care îl merită în această primăvară

Marte în Gemeni face o conjuncție interesantă cu Neptun în Pești, aducând un aer de schimbare la modul în care comunicăm, dar și pentru cum ne raportăm la cei din jur. Vești extraordinare pentru 4 zodii! Lor li se vor alinia planetele pe toate planurile.

Citește și: Echinocțiul de primăvară 2023: semnificație, tradiții, obiceiuri. Ce nu ai voie să faci în această zi importantă

Zodia Berbec

După câteva furtuni serioase în viața lor, nativii născuți în semnul Berbecului vor respira ușurați. Primăvara le va aduce un nou statut la locul de muncă, căci sunt cele mai avantajate semne în plan profesional. Mai mult, aceștia vor atrage și legături de nădejde, în cadrul cărora vor primi respectul cuvenit.

Zodia Gemeni

Nativii născuți în semnul dual al Gemenilor vor primi în sfârșit validarea și respectul celor din jur. Inteligența și ambiția lor vor fi admirate de ceilalți. Chiar dacă până acum la capitolul comunicare nu au excelat, ei bine, a venit și timpul lor!

Citește și: Horoscop 20-26 martie 2023. Zodia care are o perioadă de tranziție și eliberare

Zodia Scorpion

Poate cei mai avantajați, Scorpionii vor avea numeroase realizări în plan profesional. Vor urma câteva luni de succes, ceea ce va atrage implicit și apreciarea celorlalți.

Zodia Pești

Nici nativii născuți în semnul Peștilor nu vor fi mai puțin avantajați. Legăturile și conexiunile sociale vor înflori și vor fi mai pline de semnificație, iar acest lucru le va aduce împlinirea după care au tânjit mereu. Se vor bucura de o primăvară minunată, de familie și de prietenii dragi!

Citește și: Ce să îți permiți în 2023 pentru a fi în deplină armonie cu tine

Sursă: Style Caster

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân