3 semne zodiacale care își găsesc fericirea în luna iubirii

  • Publicat:
3 semne zodiacale care își găsesc fericirea în luna iubirii
Sursa foto: pexels

Experții în astrologie vin cu vești bune în luna Februarie pentru trei zodii, care vor trăi cele mai frumoase povești de dragoste din viața lor. Vezi dacă te numeri printre ele! 

Top 3 zodii care își vor întâlni marea dragoste: astrele le surâd și le încurajează să iubească pătimaș

O combinație armonioasă de energii planetare ne aduce o perioadă mai romantică si mai siropoasă in viață, sugerează astrele.

Zodiile care vor întâlni dragostea în luna februarie trebuie să fie deschise tuturor posibilităților. Cu atât mai norocoase vor fi zodiile care vor începe acum relații noi. Luna iubirii aduce noi surprize pentru cei nascuti in Taur, în Scorpion si Pești!

Zodia Taur

Ziua Îndrăgostiților vine cu vești extraordinare pentru nativii născuți în semnul Taurului. Dragostea o să apară pentru aceștia de unde nu se așteaptă!

Rămâneți deschiși, dragilor! Lucrurile se întâmplă în special atunci când vă lăsăți purtați de val, spun astrele.

Citește și: 4 semne zodiacale care detestă complet romantismul într-o relație

Zodia Scorpion

Luna iubirii va fi prielnică și pentru nativii guvernați de semnul Scorpionului. Dacă v-ați născut în acest semn, zilele de 14 și 15 se anunță cu adevărat magice pentru voi. Acest ciclu astrologic este favorabil pentru cuplurile nou formate și pentru cei care au inima deschisă să se îndrăgostească și să iubească. Sunt favorizate clipele romantice și la voi!

Zodia Pești

Și nu în ultimul rând, nativii născuți în semnul Peștilor vor străluci și ei în luna Februarie. Astrele le pregătesc acestora clipe minunate alături de partener.

Fiți cu inima deschisă, comunicați sincer și lăsăți totul pe seama contextului astral favorabil. Zile pline de noroc în sfera romantică? 15 și 20 februarie!

Citește și: Cele mai bune zodii pentru întâlniri amoroase, zodiile care sunt parteneri excelenți

Sursă: Times of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”