4 semne zodiacale care detestă complet romantismul într-o relație

  • Publicat:
4 semne zodiacale care detestă complet romantismul într-o relație
Sursa foto: shutterstock

Dacă pentru unele persoane romantismul este cheia unei relații frumoase și de lungă durată, ei bine, altele privesc complet diferit această formă de exprimare a sentimentelor. Conform specialiștilor în astrologie, există 4 zodii care nu sunt deloc adeptele romantismului. Iată care sunt ele! 

Semne zodiacale care nu simt nevoia de a face gesturi romantice în cuplu

Zodia Gemeni

Pentru nativii acestei zodii, romatismul nu reprezintă baza unei relații. Firi duale, ce se plictisesc ușor într-o relație de cuplu, nici nu e de mirare că nu fac gesturi romantice. Își pierd relativ rapid interesul față de partener, astfel că îl pot neglija destul de ușor.

Preferă mai degrabă să impresioneze prin inteligență sau printr-un simț al umorului puternic dezvoltat.

Citește și: Topul celor 3 zodii veșnic nemulțumite în dragoste: sunt experte în înșelat

Zodia Fecioară

Nativii născuți în semnul Fecioarei își arată prea puțin, spre deloc, latura vulnerabilă într-o relație. Nu știu să se conecteze profund cu partenerul, motiv pentru care și intimitatea are de suferit.

E nevoie de timp pentru ca un nativ Fecioară să se îndrăgostească sau să se așeze cu adevărat alături de cineva.

Zodia Capricorn

Nativii născuți în semnul Capricornului vor aștepta până să își ia un angajament real. Își doresc relații serioase, lungi, însă nu sunt dispuși să facă compromisuri și nici nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură.

Nu își surprind partenerii cu gesturi romantice, iar cine le va sta alături, va trebui să înțeleagă și să accepte acest fapt. În caz contrar, Capricornul se va distanța fără regrete.

Citește și: Top 5 zodii nepăsătoare, indiferente: pot fi reci ca gheața!

Zodia Vărsător

Nativii născuți în semnul Vărsătorului sunt firi rezervate, prea puțin obișnuiți cu exteriorizarea sentimentelor.

Cu fiecare relație pe care o vor avea, vor fi tot mai deschiși, însă nu și din acest punct de vedere. Preferă faptele și nu vorbele. Faptele reale. Sacrificiile.

Sursă: Pink Villa

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân