Topul celor 3 zodii veșnic nemulțumite în dragoste: sunt experte în înșelat

  • Publicat:
Topul celor 3 zodii veșnic nemulțumite în dragoste: sunt experte în înșelat
Sursa foto: shutterstock

Este adevărat. Există persoane născute în anumite semne zodiacale care sunt predispuse la infidelitate toată viața. Și care pur și simplu nu se pot abține de la asta, nici atunci când găsesc ceea ce își doresc. Iată despre cine e vorba!

Top 3 zodii infidele: sunt experte în înșelat

Zodia Gemeni

Cap de lista: Gemenii! Nativii născuți în acest semn dual sunt dornici de atenție. Dacă nu le oferi câtă atenție își doresc sau dacă nu îi pui pe un piedestal, aceștia vor găsi rapid pe cineva care să facă asta în locul tău.

Firi indecise, vor avea mereu mai multe opțiuni. Dacă va exista cineva care le poate oferi mai mult decât au deja în relația de cuplu, nu vor avea nicio problema să înșele sau chiar să sară într-o altă relație. Atât de simplu este pentru ei.

Citește și: Zodii perfecționiste: topul celor mai pretențioase semne din zodiac

Zodia Balanță

Acești nativi guvernați de Venus iubesc să flirteze, iubesc socializarea sub toate formele sale, iubesc să fie înconjurați de oameni. Să trăiască liber și să fie admirați de cei din jur, îndeosebi de partea opusă.

Mulți ezită tocmai din acest motiv să intre în relații. Căci nu se pot opri din flirtat! Iubesc prea mult acest stil de viață libertin.

Chiar și atunci când se îndrăgostesc, ajung să iubească și decid să construiască în doi, pot ajunge să se „joace” ducând această „joacă” la următorul nivel. Asta însemnând înșelat.

Citește și: Topul zodiilor încăpățânate – cele mai căpoase zodii

Zodia Capricorn

Nativii născuți în semnul Capricornului caută un cumul de calități la partenerul de alături: vor și fericire deplină, dar și sprijin, dar și stabilitate, dar și statut, dar, ați ghicit! Sunt extrem de pretențioși și greu de mulțumit. Și pentru că toate aceste aspecte nu pot fi găsite cu ușurință la un singur partener, ei vor fi tentați să aleagă până vor culege, aici implicând și infidelitatea în cuplu de cele mai multe ori. Unde mai pui că nici nu au regrete.

Citește și: Top 5 zodii nepăsătoare, indiferente: pot fi reci ca gheața!

Sursă: NY Post

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân