3 semne zodiacale care acceptă mai puțin decât merită într-o relație: Peștii ocupă primul loc!

  • Publicat:
  • Actualizat:
3 semne zodiacale care acceptă mai puțin decât merită într-o relație: Peștii ocupă primul loc!
Sursa foto: shutterstock

Cu toții suntem învățați de mici copii să nu acceptăm în viață mai puțin decât merităm. Totuși, sunt anumite semne zodiacale acceptă un comportament pe care nu îl merită de cele mai multe ori. Iată care sunt acestea! 

3 zodii care, într-o relație, se mulțumesc cu mai puțin decât merită

Zodia Pești

Nativii născuți în semnul Peștilor sunt firi altruiste, capabile de orice sacrificiu pentru cei din jurul lor. În special în relațiile de cuplu, ei acordă șanse peste șanse, chiar și acolo unde nu e cazul, sperând că lucrurile vor sta mai bine pe viitor.

Nesiguranțele și frica de singurătate îi pot face pe acești nativi să rămână mai mult decât e cazul în căsnicii deficitare, în relații fără viitor sau chiar și-n relații de prietenie care nu le fac bine.

Citește și: Motive pentru care merită să iubești o femeie din semnul Pești

Zodia Balanță

Nativii născuți în semnul Balanței iubesc ideea de doi. Se implică total, sunt trup și suflet atunci când întră într-o relație. Sunt persoane loiale și altruiste, uneori până în pânzele albe, ceea ce nu este întotdeauna în avantajul lor.

Conflictele și discuțiile în contradictoriu nu sunt pentru ei, însă tocmai prin evitarea lor, nativii vor tinde să ignore problemele reale din cuplu.

Citește și: Zodiile certărețe vs cele pacifiste: află cum poți câștiga într-un conflict în funcție de zodie

Zodia Taur

Nativii născuți în semnul Taurului sunt și ei persoane ce nu intră cu una, cu două într-o relație, însă și atunci când o fac, o fac cu tot sufletul. Sunt loiali și iau partenerii așa cum sunt. Ca un tot. Nu prea repara ei ce nu funcționează, astfel că se vor complace în multe relații mediocre până vor îndrăzni să facă o schimbare care să le redea strălucirea!

Surse: Pink Villa

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân