Horoscop sănătate săptămâna 28 Noiembrie – 4 Decembrie 2022. Zodia sensibilă la energia celor din jur

Află ce prezic astrele în săptămâna 28 noiembrie- 4 decembrie. Horoscop sănătate săptămâna 28 Noiembrie – 4 Decembrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 28 noiembrie- 4 decembrie. Horoscop sănătate săptămâna 28 Noiembrie – 4 Decembrie 2022.

Berbec – Alege-ți cu grijă oamenii cu care te înconjori!

Deși ești activ și dinamic încearcă să-ți canalizezi această energie într-un mod pozitiv prin mai multă mișcare, jogging, o plimbare în aer liber sau un sport mai antrenant. Însă evită grabă sau impulsivitatea întrucât riscul de accidentare fizică este ușor crescut. Întrucât concentrarea ta poate să fie mai slabă pe alocuri, ai grijă dacă ești la volan. Miercuri și joi, ești mai sensibil la energiile din jurul tău, deci fii mai selectiv în privința oamenilor și a informațiilor cu care te înconjori.

Taur – Mișcare sănătoasă!

Ceva sau cineva te atrage și te provoacă în același timp, fapt care te poate consuma emoțional destul de mult. O activitate de grup, un sport de echipă, un curs de dans sau chiar o scurtă excursie undeva ți-ar prinde tare bine pentru a te relaxa. În weekend ești mai introvertit și chiar ușor nostalgic, profită și odihnește-te mai mult sau fă o meditație. O plimbare într-un loc retras ți-ar prinde bine.

Gemeni – Mai multă grijă și atenție!

Ești mai tensionat și mai agitat săptămâna aceasta iar sistemul tău nervos este destul de sensibil, fapt care te face să reacționezi mai direct în anumite situații. Poți alterna între momente de concentrare și momente de defocusare, deci nu te suprasolicita. Evită nerăbdarea sau impulsivitatea deoarece te poți lovi din greșeala.Profită de zilele de miercuri și joi pentru a merge la un masaj sau a face o plimbare.

Rac – Evită suprasolicitarea!

Cu siguranță ai avut și săptămâni mai liniște. Evita un consum fizic sau emoțional prea mare atunci când apar tot felul de probleme. Cu cât ești mai critic cu atât te consumi mai tare, încearcă să fii mai blând și mai compasiv atât cu tine cât și cu ceilalți. Ai mai multă grijă la sistemul nervos și la sistemul digestiv, evită mâncărurile care în mod normal nu-ți priesc și nu mânca pe grabă. Acordă-ți momente de respiro, sunt mai mult decât necesare.

Horoscop sănătate săptămâna 28 Noiembrie – 4 Decembrie 2022

Leu – Evită sporturile cu un grad mare de risc!

Pe cât ești de energic și dinamic pe atât ai nevoie să fii atent la acțiunile tale, mai ales că te tentează orice fel de sport sau activitate cu un grad mai mare de risc. Dacă vei experimenta și momente la polul opus, în care nu vei simți nevoia să te ridici de pe canapea, acordă-ți cu încredere acest răsfăț. Cu siguranță, ți-ai câștigat acest drept. Dacă vrei să faci mișcare, mergi la un curs de dans, socializarea îți amplifică starea de bine.

Fecioara – Fii mai atent la nevoile tale!

Deși de câteva zile simți nevoia să stai mai mult timp cu tine, profitând de confortul propriului cămin pentru a-ți reîncărca bateriile, acest lucru nu ți-a ieșit până acum. În primele 2 zile ale săptămânii, te organizezi mai bine cu anumite sarcini astfel încât să găsești timp și pentru tine. Dacă ai de făcut o programare, acum este momentul potrivit. Profită de zilele de miercuri și joi pentru a te relaxa mai mult, acordă-ți un moment de respiro,fa o plimbare în natură, întâlnește-te cu un prieten sau mergi la un masaj.

Balanța – Atenție și răbdare!

Energia ta fizică și intelectuală sunt amplificate, deci nu ratezi nimic din ceea ce te-ar putea stimula, însă acționează precaut pentru a evita să te accidentezi din neatenție. Momentele de concentrare mentală pot alterna cu cele de defocusare, deci nu te suprasolicita. Dacă decizi să pleci la un drum, nu te grăbi și nu te lăsa distras de cei din jur. Nu rata zilele de miercuri și joi pentru a merge la un masaj, mai ales reflexoterapeut.

Scorpion – Evită excesele!

Dorințele tale sunt mai puternice săptămâna aceasta, ceea ce va necesita un real efort din partea ta pentru a păstra moderația. În ciuda tentațiilor care apar, evită excesele indiferent de natura lor, mai ales cele alimentare. În weekend, ești mai activ și mai dinamic, te mobilizezi mai ușor și decizi să petreci câteva ore într-o sală de fitness sau ieșind la o scurtă alergare. De asemenea orice presupune competiție te atrage.

Săgetător – Conectează-te cu emoțiile tale!

Chiar dacă stai bine la capitolul vitalitate, energie, bună dispoziție, caută să combini echilibrat odihna cu mișcarea și evita grabă sau impulsivitatea în orice fel de acțiune. Miercuri și joi acordă mai mult timp nevoilor tale emoționale și interioare și caută să-ți asculți intuiția. Stai mai mult timp cu tine, fă o meditație sau mergi la un curs de yoga, orice fel de activitate sau practica spirituală îți vor fi de mare folos.

Capricorn – Fii selectiv cu oamenii sau informațiile din jur!

Nu te lăsa pradă unor emoții de moment și păstrează-ți obiectivitatea. Poate să existe o ușoară confuzie la nivel mental care nu-ți permite să vezi lucrurile foarte clar.Fii mai selectiv cu oamenii, informațiile și mediul în care te învârti, dacă simți că ceva sau cineva nu-ți face bine sau nu rezonează cu tine, retrage-te. Dacă pleci la drum caută să conduci cu atenție și profită de weekend pentru a te odihni mai mult.

Vărsător – Controlul dorințelor devine o provocare!

Este mai greu să-ți controlezi anumite nevoi sau dorințe, ești dornic de mai mult, mai multă mișcare, mai multă interacțiune, mai multă libertate, mai mult răsfăț. Dacă pleci într-o drumeție, nu te aventura mai mult decât este cazul, dacă practici un sport, nu încerca să-ți bați propriul record, dacă îți place o anumită mâncare nu face excese. Cumpătarea și moderația sunt cheia săptămânii.

Pești – Reconectează-te cu tine!

Ești mai retras la începutul săptămânii, preferând să observi sau să analizezi din umbră anumite lucruri. Ești mai conștient de tine, chiar și de acele lucruri care nu-ți plac și pe care ai vrea să le îmbunătățești. Miercuri și joi sunt zile mai provocatoare. Ai stări emoționale care se tot schimbă, alternezi între pasivitate și prea multă activitate, ești mai sensibil la energia celor din jurul tău și nu ești foarte clar cu ceea ce-ți dorești. Respira profund, fă o meditația scurtă și lasă totul să treacă fără să te lupți cu nimeni și nimic. Acela este punctul în care îți recapeți echilibrul.

Urmărește CSID.ro pe Google News