Tily Niculae: Cum protejăm pielea copiilor vara

Pielea copiilor este sensibilă și are nevoie de o grijă specială, mai ales vara.
  • Publicat:

Vacanțele alături de copii sunt întotdeauna de neuitat. Am stat de vorbă cu Tily Niculae care ne-a împărtășit cum și-a petrecut cea mai recentă vacanță, dar și cum le protejează pielea copiilor atunci când pleacă în concediu.

Tily are grijă să nu expună copilul la ore nepotrivite, tocmai pentru că Răducu, fiind încă foarte mic, nu are voie să stea la soare decât între anumite ore. Actrița mărturisește că în vacanța care tocmai s-a încheiat, la prânz stătea mereu în cameră cu cel mic, motiv pentru care nici nu a putut lua masa cu toată familia. Însă are grijă de pielea copiilor vara. Pentru băiețelul cel mic, uneori folosește hăinuțele speciale cu factor de protecție. Are și creme solare pentru el, însă nu abuzează niciodată de ele.  Plus că pentru cele câteva minute de bălăceală din mare sau din piscină, nu ar vrea să se complice prea mult cu aplicarea cremei, așteptarea până când aceasta intră în piele și, apoi, bălăceala propriu-zisă. Și nici nu vrea să blocheze pielea. Își dorește ca Radu să fie văzut și de razele soarelui și să absoarbă vitamina D de care copiii mici au atâta nevoie. Tocmai de aceea actrița încearcă să păstreze un echilibru atunci când vine vorba de expunerea la soare.

În ceea ce privește relaxarea ei, ca părinte, în timpul acestor vacanțe alături de copii, Tily spune că cel mai important este ca cei doi copii ai ei să aibă parte de mare, de soare, de bălăceală, de vitamina D, de aerosoli și că aceste vacanțe sunt în totalitate asumate. Cea mai mare bucurie a ei este să îi vadă pe copii fericiți, să fie împreună, să se bucure unii de alții și să aibă o vacanță frumoasă. De aici își încarcă bateriile și de aici vine relaxarea ei ca părinte.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Psiholog
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult