Oferta Lidl: cele mai bune jucării pentru copii 3-10 ani cu preț sub 50 lei

Am selectat jucării la preț mic din oferta Lidl numai bune să se joace în aer liber copiii.
  • Publicat:

Se apropie 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului. Părinții se gândesc să ofere cadouri copiilor. Timp de calitatea, conectare sunt cele mai prețioase cadouri. Și jucării. Am selectat câteva jucării din oferta Lidl cu preț sub 50 de lei potrivite pentru copiii mici, catalogul, Zile cu soare, 25.05.2023.

 

Copiii au nevoie de joacă. Joacă atât singuri, joacă cu alți copii, joacă cu părinții, bunicii. Din fiecare joc ei învață. Iată câteva dintre beneficiile jocurilor.

Cum îi ajută joaca pe copii?

Copiii descoperă practic lumea prin intermediul jocurilor. Prin joc copiii dezvoltă abilități fizice dar și psihice. Jocurile îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile motorii, coordonarea și condiția fizică generală. Activități precum alergatul, săriturile, cățăratul și aruncarea promovează forța, agilitatea și echilibrul. Exercițiul fizic regulat, ce se face la copii prin jocuri fizice contribuie la creșterea și dezvoltarea sănătoasă a oaselor, mușchilor și a sistemului cardiovascular.

zmeu, foto: Lidl
Zmeu, Playtive, 34,99 lei per bucată, foto: catalog Lidl

Lumea descoperită prin jocuri

Cunoșterea mediului înconjurător, dar și dezvoltarea cognitivă se realizează prin jocuri. Dezvoltarea imaginației, creativitatea, rezolvarea problemelor, gândirea critică se creionează prin joc. Tot prin joc se dezvoltă și curiozitatea, dar și dragostea pentru a învăța lucruri noi.

Copiii se obișnuiesc cu regulile sociale prin jocuri

Abilitățile sociale se dezvoltă prin joc Normele sociale, reglarea emoțională se face tot prin intermediul jocurilor.
Încurajați copiii să se joace în echipe. Se vor dezvolta spiritul de echipă, spiritul de competiție, munca în echipă, ajutorul unui coechipier, empatia, spiritul fair play. Tot jocurile ajută copiii să înțeleagă normele sociale. Regulile de funcționare în societate bine înțelese de la vârste mici îi ajută să se adapteze ușor situațiilor de viață. Prin joc, copiii de toate vârstele navighează situații sociale, iar asta le dezvoltă inteligența lor emoțională. Tot prin joc se dezvoltă și limbajul. Așadar, vorbiți copiilor când vă jucați împreună și folosiți și cuvinte noi. Ei au capacitatea de a dezvolta foarte repede vocabularul. Poveștile, povestirile sunt de ajutor. Iată câteva idei de jucării care provoacă la mișcare fizică, spirit de echipă, dar și dau stare de bine din catalogul Lidl Zile cu soare, 25.05.2023.

Pistol cu apă electric, preț; 39,99 lei

P
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân