Oana Ioniţă şi Isabel: reţete sănătoase şi creative VIDEO

Dansatoarea şi coregrafa Oana Ioniţă, împreună cu fiica ei, Isabel, au încercat două reţete uşor de făcut cu ingrediente puţine, dar sănătoase.
  • Publicat:

În această perioadă, multe vedete au testat reţete acasă şi au recunoscut că alimentele preparate au un gust mult mai bun şi sunt foarte sănătoase.

Fosta Bebeluşă Oana Ioniţă, mama a doi copii, Isabel şi Maxim, spune că a fost nevoită să gătească mai mult în această perioadă. Printre cursurile on line de balet şi dansuri, coregrafa a găsit timp să ne împărtăşească două reţete extrem de simple, dar gustoase şi uşor de făcut.

Isabel s-a dovedit un ajutor de nădejde în pregătirea celor două feluri de mâncare: supă de legume cu fidea şi pui cu orez şi legume la cuptor. Oana a folosit din plin legume proaspete, carne de provenienţă controlată, ceapă, ardei, morcov şi fidea cu ou. Mai multe detalii aflaţi în materialul video.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Neagu
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult