Oana Ioniţă, Isabel şi Maxim: cursuri de dans on line şi multă distracţie VIDEO

Cei doi copii Oanei Ioniţă, Isabel şi Maxim, moştenesc talentele artistice ale Oanei. Graţie şi distracţie în materialul video de mai jos.
  • Publicat:

Fosta Bebeluşă Oana Ioniţă, mamă a doi copii, Isabel şi Maxim, dansatoare şi coregrafă, continuă să predea lecţii de balet prin intermediul cursurilor on line. În perioada actuală, sălile de sport rămân închise, astfel că mulţi antrenori au ales să continue cusurile pe platformele on line.

Oana Ioniţă este o profesoară de balet foarte apreciată şi iubită de micuţele sale eleve, iar şcoala de dans pe care o conduce a pregătit mulţi copii care au câştigat multe concursuri de balet şi de dans.

Oana a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L Caragiale”, secţia coregrafie şi pedagogie, a fost balerină la Opera Română şi a realizat coregrafia multor show-uri de televiziune.

Este căsătorită cu tenorul Florin Budnaru, iar cei doi copii ai lor, Isabel şi Maxim moştenesc talentele artistice ale Oanei. Graţie şi distracţie în materialul video de mai jos.   

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Neagu
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult