O tânără de 23 de ani și soțul ei speră să aibă 105 copii biologici. Ei au 10 deja

  • Publicat:

O tânără și soțul ei, părinți a 10 copii, speră să își mărească familia și să ajungă până la 105 copii biologici, cu ajutorul mamelor surogat. Cei doi au primit deja 10 bebeluși în doar 10 luni.

Christina Ozturk, în vârstă de 23 de ani, originară din Moscova, l-a cunoscut pe cel care urma să-i devină soț, Galip Ozturk, un om de afacere turc în vârstă de 56 de ani, în timpul unei vacanțe în Georgia, potrivit Daily Mail.

Christina avea deja o fetiță, pe care o născuse la vârsta de 17 ani și își creștea copilul singură.

Cei doi s-au îndrăgostit și și-au dorit să facă mulți copii. Ei au decis să apeleze la mame surogat pentru ca procesul să fie cât mai rapid.

Tânăra a spus că vrea peste 100 de copii

Primul născut este un băiețel pe nume Mustafa, ce a venit pe lume pe 10 martie 2020, iar ultimul copil născut până acum este o fetiță Olivia, ce a venit pe lume pe 16 ianuarie 2021.

Mamă pentru 11 copii, Christina a spus că nu vrea să se oprească până nu are peste 100 de copii biologici: „Nu știu exact cât de mulți vor fi, dar cu siguranță nu ne oprim la 10”, spune ea.

Copiii sunt atent supravegheați, dorm între orele 20:00-06:00, iar bonele familiei înregistrează în jurnale toate detaliile despre evoluția celor mici.

Cei doi își aleg cu grijă mamele surogat, pe care le plătesc cu câte 9.000 de dolari pentru sarcină. Ei acceptă numai femei tinere care au mai avut o sarcină înainte și se asigură că acestea nu au obiceiuri nesănătoase sau dependențe. Odată ce nasc, mamele surogat nu mai au niciun drept asupra copiilor.

Copiii sunt crescuți după un regim strict

Cuplul are o armată de bone care sunt instruite foarte strict despre ce au de făcut, Christina alegând inclusiv ce cărți să le citească celor mici. Bonele fac, de asemenea, poze la fiecare scutec murdar pentru a determina dacă acesta are un conținut cu „o culoare și consistență” normală.

Cuplul spune că vrea să ajungă la peste 100 de copii, însă vor să mai aștepte puțin ca cei pe care îi au deja să mai crească până să apeleze din nou la mame surogat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân