Mesaje de Crăciun 2022. Cele mai frumoase urări pentru prieteni, familie, iubit și șef

  • Publicat:
Mesaje de Crăciun 2022. Cele mai frumoase urări pentru prieteni, familie, iubit și șef
Foto:Shutterstock

Un mesaj frumos de Crăciun ne poate face ziua mai luminată. Indiferent dacă îl primim sau îl trimitem. Uneori însă e greu să găsim cuvintele potrivite, așa v-am pregătit o serie de mesaje din care să vă inspirați. Iată ce mesaje să trimiți de Crăciun în 2022.

Mesaje de Crăciun 2022: pentru șefi sau partenerilor de afaceri

Crăciun fericit, mult noroc mai departe și un an mai bun, mai bogat și mai frumos decât toți care au fost!

Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize și îndeplinirea tuturor dorințelor.

Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!

Mesaje de Crăciun 2022 pentru persoana iubită

Pe la colțuri unii spun/ Că există Moș Crăciun/ Că i-ai scris și c-o să vină/ Să-ți aducă în pumni lumină/ Lângă brad și lângă foc/ Să-ți aducă mult noroc!

Anul nou să-ți aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc și dacă se poate toate la un loc. La mulți ani!

Mesaje de Crăciun 2022 pentru familie

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulți Ani!

Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să va fie și mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moș Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viața cât mai lin.

Fie că sărbătoarea Crăciunului să îți umple sufletul de bucurie,să îți aducă pace și liniște în suflet, iar lumina lui minunată să îți lumineze în continuare pașii în viața. CRĂCIUN FERICIT!

Un bătrânel cu chipul drag/ Va veni la voi în prag/ Să nu-l goniți, e Moș Crăciun/ Și v-aduce’un an mai bun!

SMS de Crăciun de trimis prietenilor

Lovite-ar trenul fericirii, trăznite-ar fulgerul iubirii, cadea-ți-ar în cap un sac cu bani și un bilet cu La mulți ani.

Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (și la mulți bani)

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moșul zboară ? …Ni se trage de la vin

Nu îți doresc ca Noul An să îți aducă în dar îndeplinirea tuturor viselor, ci să ai puterea de a le face față atunci când se vor împlini.

Să ai parte de tot ce e mai bun în viața! L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Alte exemple de urări de CRĂCIUN

Pe la colțuri unii spun, că există Moș Crăciun / Ca i-ai scris și c-o să vină / Să-ți aducă în pumni lumină / Lângă brad și lângă foc / Să-ți aducă mult noroc!

Cățeluș cu păru’ creț / Să ai jeepu’ în coteț / Și o vilă cu piscină / Andreea Marin ca vecină / O lopată pentru bani / La Anu’ și la Mulți Ani!

Să va fie casa, casă / Cu bucate noi pe masă / Moș Crăciun cu sacul plin / Drumu” în viață cât mai lin / Bogăție câtă vreți / Sănătate pentru toți / Iar la anul care vine / Să vă fie și mai bine

Oriunde te-ai afla / Moș Crăciun te va vizita / Și-ți va aduce ce-ți dorești / Un Crăciun ca în povești / Și te rog nu-l refuza / Că vine din partea mea!

„Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învață să visezi, pașește dincolo de real, Crăciunul face minuni!”

„E timpul să închizi ochii și să-ți amintești de Crăciunul copilariei tale. E timpul să-ți amintești cum stăteai cu nasul lipit de geam încercind să-l vezi pe Moș Crăciun”

„Pacea și liniștea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înțelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!”

„Printre fulgi iți trimit un zâmbet curat, caută-l, vine din cer spre tine în noaptea de Crăciun!”

„Frumusețea Sărbătorilor de Iarnă să vă găsească în case alături de cei dragi. Multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor.”

„Iți urez 12 luni de fericire, 52 weekend-uri senine, 365 zile de iubire, 8.760 ore de noroc, 5.25.600 minute de succes, 31.536.000 secunde de prietenie și un Crăciun Fericit!”

„Crăciun Fericit cu sănătate! Domnul să iți dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc.”

„Sărbătorile albe să vă găsească veseli, fericiți și mulțumiți de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc și mie: SĂNATATE, că-i mai bună decât toate!”

„Să ai un Crăciun minunat pe care să-l trăiești ca-n povești și sper sș primești măcar 100% din cadourile pe care le dorești!”

MESAJE DE CRĂCIUN, FELICITĂRI ȘI URĂRI

„Sfintele Sărbatori de Crăciun și Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de munca și multe satisfacții alături de cei dragi. La Mulți Ani!”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulți Ani!”

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranță și iubire. Moșul să vă aducă cele mai dorite și neașteptate cadouri vouă și celor apropiați.”

„Pacea și liniștea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înțelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!”

„Gânduri bune fug spre tine, sănatate și mult bine! Sărbători Fericite și un Crăciun de poveste!”

„De Sfintele Sărbatori îți doresc să ai parte de tot ce ai și mai vrei, de tot ce nu ai și iți dorești, de tot ce iți lipsește și nu știi! La mulți ani!”

„Anul nou să-ți aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc și dacă se poate toate la un loc.”

„L-am văzut urcând pe coș, cu tupeul lui de Moș. Și în sac avea de toate: bani, noroc și sănătate. Sigur vine și la voi, fiindcă e trimis de noi. Crăciun Fericit și La Mulți Ani!”

„Pe la geamuri cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e la locul lui, Moșul e la treaba lui, să iți fie ție bine, acum și în anul care vine.”

„Sărbători Fericite și un brad cât mai frumos, să vină Moș Crăciun cu un Ferrari și să plece pe jos!”

Sursa: Gândul

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Boala de reflux gastroesofagian: ce presupune diagnosticul?