Medici care au salvat viaţa copilului meu!

Ştiţi genul acela de oameni care îşi dedică tot timpul unei cauze? Care uită de ei, nu dorm, nu mănâncă şi renunţă la tot pentru pasiunea lor? Eu cunosc mulţi care au un singur scop: să vadă cât mai mulţi copii fericiţi!
Medici care au salvat viaţa copilului meu!

Ana Culcer, medic pediatru, neonatolog

Şef al secţiei de neonatologie a Spitalului Universitar, doamna doctor este genul de om în preajma căruia stai tot timpul cu gura căscată. Orice mămică are atâtea de învăţat de la un astfel de medic prin mâinile căruia au trecut (şi încă trec la cabinetul dânsei) peste jumătate de milion de copii.

A fost printre primele care, de fiecare dată când venea la vizită şi vedea pătuţul lui Mihai gol (pentru că a stat 2 luni în terapie intensivă), mă încuraja şi îmi spunea că va veni vremea să îl văd şi eu acolo. Mă îmbărbăta adesea, spunându-mi că toate geniile lumii au fost prematuri şi, deci, şi Mihai va avea o inteligenţă peste medie.

Am înţeles cât de importantă este alăptarea, ce important este pentru sistemul imunitar al copilului să aibă parte în primele zile de colostru şi de laptele mamei. Chiar dacă nu putea înghiţi singurel, dânsa insista ca Mihai să aibă parte de laptele meu cât mai repede.