Medeea Marinescu, vioaie si energica in asteptarea copilului

„Imi doresc sa nasc natural, pentru ca mi se face frica de orice operatie”.
Autor: Andreea Groza
Medeea Marinescu, vioaie si energica in asteptarea copilului
no title

Ne-am intalnit cu Medeea cu foarte putin timp inainte sa nasca. Si ne-a facut o marturisire inedita: „Mi-e dor deja de copilul pe care abia astept sa-l vad!” Pe micutul ei l-a asteptat intr-o forma fizica de invidiat obtinuta cu ajutorul inotului si celebrelor exercitii Lamaze.

„Imi doresc sa nasc natural, pentru ca mi se face frica de orice operatie”, povesteste ac­trita care si-a dorit enorm acest copil, desi sarcina n-a fost pro­gramata. „M-am ho­tarat sa ignor faptul ca nasterea pre­su­pune si o oa­recare durere.

Asa ma bucur doar de faptul ca baietelul meu este sanatos – nu ma mai satur sa ma uit la eco­gra­fiile pe care le am pe un CD”, povesteste ea. „Si ma bucur ca este baietel, mai ales ca eu am crescut cu doua su­rori gemene, deci intr-o fa­mi­lie de fete.” De altfel, Me­deea are deja planuri si mai mari.

„Stiu sigur ca as vrea sa-i ofer o surioara sau un fratior.” In cele 9 luni „minunate”, dupa cum ea insasi le descrie, ac­tri­ta a fost suparata doar de is­torioarele pe care nu tinea mor­tis sa le auda.

„Mi-au po­vestit oameni, pe care nu eu i-am provocat la discutii, de­spre tot felul de grozavii petre­cute la nastere sau de­spre cat de dificila e aco­mo­darea cu un copil mic. Mi se pare com­plet gresit ca, de la un ase­me­nea eveniment ma­jor, sa retii doar chinurile”, spune ea. Medeea insa are o doza ma­jora de op­timism.

Pe tot par­cursul sar­ci­nii a participat con­stiincioasa la cursurile Lamaze. Si doar cu 3 saptamani ina­inte de nas­te­re a incetat orele de inot si gimnastica acvatica. „Sportul chiar iti da un o sta­re de nota 10.” Medeea recu­noaste to­tusi ca a avut parte de mici neplaceri.

„Pana la 5 luni am fost o gravida vegeta­riana, fara sa-mi fi propus ma­car un minut acest lucru”, po­vesteste ea. Insa totul e bine cand se ter­mina cu bine, cu alte cuvinte, cu un bebelus perfect.

„Sarcina nu a fost planuita, desi imi doream un copil. Ne bucuram ca este baietel, mai ales ca eu am crescut intr-o familie plina de fete”, a declarat Medeea.

 

Ce fac cand imi cere inghetata?
Ce fac cand imi cere inghetata?