Idei de cadouri pentru bărbați | Inspirație pentru tați, iubiți sau colegi

  • Publicat:
Idei de cadouri pentru bărbați | Inspirație pentru tați, iubiți sau colegi

La prima vedere, bărbații par destul de greu de mulțumit, mai ales că opțiunile privind cadourile pe care le avem la dispoziție pentru ei sunt destul de limitate. Dacă pentru doamne putem găsi mult mai ușor un cadou care să îi fie pe plac, pentru domni nu este atât de simplu.

Seturi de îngrijire pentru el sau accesorii

Alege arome puternice, masculine într-un ambalaj frumos. Poți opta, de asemenea, și pentru un parfum, mai ales dacă este vorba de o persoană apropiată.

Bărbații sunt fani declarați gadget-urilor, accesoriilor de lux, dar și lucrurilor menite să îi însoțească în activitățile pe care le desfășoară zilnic la birou sau în sala de sport. Poți opta, așadar, pentru un ceas fin, o agenda cu stilou elegant sau chiar un kit sportiv.

Cu un portofel, o curea sau o brățară, iarăși, nu dai greș aproape niciodată. Optează pentru produse de calitate, cât mai simple sau adecvate stilului sau vestimentar și mergi la sigur cu un astfel de dar.

Cadouri gourmet

Bărbații sunt cel mai adesea pasionați de mâncarea bună. Dacă tatăl, iubitul sau colegul tău se află în această categorie, nu există să îi adaugi în cadou și ceva gustos și ambalat frumos! Dacă este un gurmand înnăscut, nu ezita să îi alcătuiești un kit de produse de bună calittae, cum ar fi: paste, sos pesto sau sos de trufe și condimente.

Ceaiurile sau cafeaua, la fel, se pot dovedi și ele cadouri inspirate, în special dacă sunt ediții speciale, cu arome noi și inedite.

Idei de cadouri pentru iubit/soț

Alege pentru partenerul de viață un set original, care să îl surprindă. Te poți orienta către o escapadă romantică în doi sau o bijuterie personalizată. O brățară bărbătească cu detalii prețioase sau un pandantiv din argint sunt doar câteva dintre cadourile speciale spre care te poți orienta dacă dorești să îți impresionezi iubitul/soțul.

De asemenea, un accesoriu elegant, precum un breloc din oțel inoxidabil ce poate fi atașat la cheile mașinii poate reprezenta o opțiune pe care o poți nota pe lista cadourilor pentru partenerul de viață.

Cadouri pentru tată

Un tată se va bucura întotdeauna de cadoul primit, indiferent de ceea ce alegeți să îi dăruiți. Totuși, o bijuterie prețioasă sau un obiect vintage, îl va surprinde plăcut.

Adaugă pe lista cadourilor pentru tată un ceas de mâna rafinat, un set de butoni eleganți pentru cămașă sau un ac de cravată de lux, ambalat într-o cutie ornamentală pe măsură accesoriului.

Citește și: Idei de cadouri pentru femei | Inspirație pentru mame, iubite sau prietene

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân