Gravidele au voie sa bea apa de la Olanesti?

"Daca sunt insarcinata in 5 saptamani am voie sa merg la Olanesti la bai? Acolo apa are o concentratie de iod mai ridicata, din cate am inteles."
  • Publicat:
  • Actualizat:
Gravidele au voie sa bea apa de la Olanesti?
Gravidele au voie sa mearga la Olanesti?

Exista vreun risc pentru o femeie insarciata daca se hotaraste sa urmeze o cura aparent banala, cu apa termala? Iata intrearea pe care ne-a adresat-o una dintre cititoarele noastre. Oana ii raspunde.

„Daca sunt insarcinata in 5 saptamani am voie sa merg la Olanesti la bai? Acolo apa are o concentratie de iod mai ridicata, din cate am inteles.”

Nu precizezi pentru ce tip de afectiune sau problema ar trebui sa urmezi aceasta cura si ce medic ti-a recomandat-o.

In orice caz, fiind insarcinata, de acum incolo trebuie sa te sfatuiesti cu medicul tau ginecolog-obstetrician asupra oricaror alte forme de terapie pe care vrei sa urmezi, chiar si una aparent banala, cum ar fi o cura termala, intrucat poate influenta mersul sarcinii si dezvoltarea fatului.

De asemenea, trebuie evitate manevrele terapeutice inutile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”