Gravidele au voie sa bea apa de la Olanesti?

"Daca sunt insarcinata in 5 saptamani am voie sa merg la Olanesti la bai? Acolo apa are o concentratie de iod mai ridicata, din cate am inteles."
  • Publicat:
  • Actualizat:
Gravidele au voie sa bea apa de la Olanesti?
Gravidele au voie sa mearga la Olanesti?

Exista vreun risc pentru o femeie insarciata daca se hotaraste sa urmeze o cura aparent banala, cu apa termala? Iata intrearea pe care ne-a adresat-o una dintre cititoarele noastre. Oana ii raspunde.

„Daca sunt insarcinata in 5 saptamani am voie sa merg la Olanesti la bai? Acolo apa are o concentratie de iod mai ridicata, din cate am inteles.”

Nu precizezi pentru ce tip de afectiune sau problema ar trebui sa urmezi aceasta cura si ce medic ti-a recomandat-o.

In orice caz, fiind insarcinata, de acum incolo trebuie sa te sfatuiesti cu medicul tau ginecolog-obstetrician asupra oricaror alte forme de terapie pe care vrei sa urmezi, chiar si una aparent banala, cum ar fi o cura termala, intrucat poate influenta mersul sarcinii si dezvoltarea fatului.

De asemenea, trebuie evitate manevrele terapeutice inutile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc