ASUS Vivobook Pro 14X OLED: portabilitate pentru creativitate infinită

  • Publicat:
ASUS Vivobook Pro 14X OLED: portabilitate pentru creativitate infinită

Laptopurile care rivalizează cu sistemele desktop sunt normalitatea din zilele noastre, iar seria Vivobook Pro de la ASUS oferă designerilor, graficienilor, fotografilor, vloggerilor, programatorilor și celorlalți creatori de conținut putere fără limite într-o carcasă subțire și ușoară, de doar 1.45 kg. Designul unic și funcțiile special concepute fac din ASUS Vivobook Pro 14X OLED un companion de încredere pentru fluxuri de lucru creative oriunde te-ai afla.

Pentru că modul în care lucrăm s-a schimbat în ultimii ani, nevoia de ultraportabile pe care să le luăm cu noi oriunde, dar care să elimine diferențele de performanță față de sistemele desktop, a crescut semnificativ. Designul subțire și diagonala de 14 inch cu aspect 16:10 fac din ASUS Vivobook Pro 14X OLED un instrument de lucru care nu compromite nici mobilitatea, nici productivitatea, oferind creativitate fără limitări.

ASUS Vivobook Pro 14X OLED reușește să înglobeze nu doar componente de ultimă generație, dar și un pachet complet de funcții special concepute pentru a veni în ajutorul creatorilor, oriunde și oricând aceștia aleg să lucreze.

Performanță maximă, efort minim

Deși carcasa ultra-subțire cântărește doar 1.45 kg, interiorul laptopului ASUS Vivobook Pro 14X OLED găzduiește procesoare puternice Intel (modelul Vivobook Pro 14X OLED N7400 disponibil cu procesor până la Intel Core i7-11370H) sau AMD (modelul Vivobook Pro 14X OLED M7400 disponibil cu procesor până la Ryzen 9 5900HX), care sunt secondate de până la 32 GB RAM, SSD-uri ultra-rapide cu tehnologie NVMe care oferă până la 1 TB spațiu de stocare pentru aplicații și proiecte.

Pentru un stil de viață rapid și versatil, modelele Vivobook Pro 14X OLED includ o varietate de porturi de conectare I/O: HDMI, porturi USB printre care și unul Thunderbolt 4 USB-C care asigură transferuri rapide de date, încărcare rapidă și îți oferă chiar posibilitatea conectării a până la două monitoare externe cu rezoluție UHD 4K @60 Hz.

Aplicațiile care necesită putere grafică sporită vor rula fără întreruperi datorită plăcii video dedicate GeForce RTX 3050/3050 Ti cu 4 GB VRAM, iar utilizatorii suitei de programe Adobe vor putea folosi în premieră sistemul DialPad, o interfață virtuală de control pentru ajustările software, inteligent integrată în touchpad-ul cu 49% mai mare al lui Vivobook Pro 14X OLED.

Stabilitatea de-a lungul sesiunilor de lucru este asigurată de suportul pentru driverele optimizate NVIDIA Studio Driver, testate îndelung în cele mai importante aplicații, și în egală măsură, de ASUS IceCool Plus, sistemul de răcire cu 2 ventilatoare și 2 conducte de căldură ce pune la dispoziția utilizatorilor nu mai puțin de trei profiluri de ventilare adaptate pentru orice tip de sarcină de lucru.

Ecranul ASUS OLED: experiență uimitoare

Creatorii de conținut vizual și nu numai vor aprecia cu siguranță uimitorul ecran OLED de 14 inch cu rezoluție 28k, margini subțiri NanoEdge și raport ecran-corp impresionant de 86%, care împreună cu culorile extrem de realiste te fac să uiți că privești un simplu spațiu virtual.

Validarea PANTONE a acestui ecran este o confirmare a acurateții culorilor care acoperă integral spectrul DCI-P3, putând afișa peste 1.07 miliarde de culori, de 1.6 ori mai mult față de un ecran LCD obișnuit de laptop. Nu doar atât, dar precizia culorilor se menține pe tot intervalul de luminozitate al ecranului, de la minim la maxim. Acest lucru este posibil datorită folosirii tehnologiei OLED (Organic Light Emitting Diode), care aprinde și stinge individual fiecare pixel al ecranului.

Fiind vorba de un laptop OLED, pe lângă culorile extraordinar de precise vei fi impresionat și de contrastul aproape infinit de 1.000.000:1 care creează o atmosferă senzorială incredibilă, iar timpul de răspuns de doar 0.2ms face ca imaginile în mișcare să fie foarte clare, fără artefacte vizuale deranjante.

Pe lângă crearea de conținut digital, laptopul este un ideal companion în momentele de relaxare pentru consumul de conținut multimedia sau pentru jocuri relaxante datorită certificării DisplayHDR 600 TrueBlack care crește luminozitatea maximă a ecranului la 600 de niți pentru o gamă dinamică remarcabilă.

În plus, toate ecranele ASUS OLED sunt certificate TUV Rheinland pentru emisii de lumină albastră dăunătoare reduse cu până la 70%, adică îți protejează ochii și somnul în timp ce lucrezi.

Securitate și conectivitate pentru orice mediu de lucru

Nevoia de a lucra de oriunde vine cu provocări importante legate de securitate și conectivitate. Acestor provocări, ASUS le răspunde prin inovații precum includerea senzorului de amprentă în butonul de pornire al laptopului, a unui scut fizic pentru camera web și prin tehnologia WiFi Master Premium care include funcția WiFi SmartConnect, care selectează automat rețeaua wireless cu cea mai bună viteză și calitate a semnalului, îți permite să încarci rapid conținut online și să accesezi datele stocate în cloudul companiei.

Dacă lucrezi în medii zgomotoase, ASUS ClearVoice te ajută în eliminarea zgomotelor de fundal deranjante în timpul conferințelor folosindu-se de un AI cu învățare automată.

Toate aceste tehnologii și aplicații sunt disponibile la un click distanță în aplicația MyASUS, un centru de comandă prietenos care te ajută să profiți la maximum de laptopul tău ASUS.

Modelele din seria Vivobook Pro X sunt disponibile și în variantă cu ecran de 16 inch, fiind oferite configurații dotate cu procesoare Intel (Vivobook Pro 16X OLED N7600) și AMD (Vivobook Pro 16X OLED M7600).

La achiziționarea unui laptop ASUS Vivobook Pro toți clienții primesc trei luni de abonament gratuit la întreaga suită Adobe Creative Cloud precum și 100 GB de stocare în cloud pentru orice fel de proiecte.

Poți beneficia și de un an în plus de garanție participând în campania Părerea ta contează, dacă urmezi pașii descriși în pagina campaniei și lași un review pentru noul tău laptop ASUS.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân