5 tips-uri pentru tăticii cool, de la Dan Cruceru

Dan Cruceru este cu siguranţă unul dintre cei mai cool tătici din media românească.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dan Cruceru este cu siguranţă unul dintre cei mai cool tătici din media românească. Tocmai de aceea, prezentatorul TV are câteva sfaturi demne de luat în seamă de părinţii care vor ca cei mici sa îi vadă cu alţi ochi. Răbdarea, joaca şi armonia sunt câteva dintre ele.

„Nu cred ca există soluţii magice. Ce i potriveşte copilului meu s-ar putea să nu i se potrivească şi altuia. Dar există câteva sfaturi care ţin mai ales de activitatea bărbaţilor. În primul rând, să redescopere răbdarea. Nu vei reuşi să fii un tată bun fără răbdare.
Apoi să dea în mintea copiilor. Exact asta trebuie să facă, să se bucure din nou de joacă. În al treilea rând, să-şi asculte cât mai mult copilul. Să-l lase să-i vorbească, să-l încurajeze să-i spună ce are pe suflet şi, împreună, să rezolve problemele micuţului.

În al patrulea rând, să se gândească aşa: copilul este imaginea ta în miniatură. Daca tu te implici şi îl creşti frumos, vei avea un moştenitor puternic, echilibrat, va fi exact aşa cum l-ai crescut. Şi sunt sigur că fiecare părinte vrea, la bătrâneţe, să aibă un sprijin de nădejde în copiii lui. În al cincilea rând, să nu uite de mămica micuţului, de iubita/ soţia lui.
Un copil creşte frumos când este armonie în familie, când părinţii lui se înţeleg. Cred că odată ce ai pornit pe drumul căsniciei, trebuie să faci totul ca să vă înţelegeţi. Iar o surpriză, din când în când, venită din partea bărbatului, chiar cred că face bine la psihicul soaţei. Una peste alta, să fii un taticool înseamnă să fii implicat în creşterea copilului tău şi să-ţi placă să faci asta. Şi credeţi-mă: orice femeie va fi topită după un taătic cu fetiţa lui pe role, în parc. :)”, spune Dan Cruceru.

Galerie foto

vezi galeria
3 foto

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân