Cum să joci Crazy Time ca un profesionist? (P)

  • Publicat:
Cum să joci Crazy Time ca un profesionist? (P)

Crazy Time este poate unul din cele mai distractive jocuri live disponibile în România. Și asta se datorează felului în care este construit. În primul rând, jocul este unul live. Asta înseamnă că interacțiunea se face cu ajutorul unui dealer real care învârte o roată pentru a decide cine și mai ales cât câștigă de fiecare dată. Cei de la Evolution Gaming chiar s-au întrecut pe sine cu acest nou joc disponibil prin www.nitrocasino.com tuturor doritorilor de câștiguri și senzații tari din România.

Însă Crazy Time nu surprinde numai prin faptul că are un dealer real care poate interacționa cu jucătorii. Jocul beneficiază și de elemente de design foarte captivante. Spre exemplu, culorile și efectele 3D sunt perfecte pentru a aduce o notă de modernitate unui joc care se bazează pe un principiu cât se poate de elementar. În plus, animațiile și luminile contribuie și ele într-o foarte bună măsură la crearea unei atmosfere de cazino cât mai autentice. Astfel, jucătorii pot simți din plin energia jocului și se pot cufunda în întregime în ritmul său.

Care sunt regulile jocului Crazy Time?

Deși pentru un jucător nou Crazy Time poate părea un pic haotic, cu reguli greu de înțeles, acesta este de fapt un joc destul de simplu de priceput. Și asta pentru că regulile sunt de fapt create în așa fel încât jucătorul să le poată învăța din mers și să se poate distra cât mai mult în cadrul cazinoului. În primul rând, jocul se prezintă destul de simplu. Este vorba de o roată, împărțită în 54 de segmente de diferite culori, fiecărei culori fiindu-i atribuit un număr. Fiecare culoare are un anumit multiplicator. Spre exemplu, albastru are 1x, în timp ce violetul are 10x. Există 8 modalități de pariere pe care jucătorii le pot folosi.

Există, desigur, și alte elemente ajutătoare în cadrul jocului. Spre exemplu, cele 4 câmpuri de Joc Bonus îi oferă pariorului posibilitatea obținerii unor câștiguri și mai mari cu ajutorul multiplicatorilor puși în joc. Jocurile Bonus sunt și ele alese astfel încât să ofere maximum de adrenalină jucătorului. Spre exemplu, Pachinko este unul din jocurile bonus care îți oferă posibilitatea câștigării unui multiplicator de până la 10.000x datorită felului în care acesta se joacă. În schimb, Coin Flip este poate cel mai simplu joc bonus care se poate activa. În acesta câștigurile jucătorului depind de rezultatul aruncării unei monede.

Cum să joci Crazy Time ca un profesionist?

Există însă și jucători care nu intră într-un cazino online doar pentru adrenalină. Aceștia urmăresc câștigul, și chiar dacă Crazy Time poate părea că se bazează numai pe noroc, sunt anumite tehnici care te pot ajuta să devii un profesionist al jocului. Una dintre acestea se referă la modul în care pariezi. Poți paria pe toate opțiunile disponibile. Mulți jucători fac acest lucru pentru a maximiza eficiența pariurilor. Desigur, nicio tehnică nu este lipsită de riscuri. Plasând pariurile astfel există mereu posibilitatea unui câștig mult mai mic decât te-ai fi așteptat. În același timp, există și șansa unor câștiguri imense.

O altă tehnică folosită de mulți jucători profesioniști de Crazy Time este cea a jucătorilor care se bazează pe jocurile bonus. În cazul acestora jucătorul are acces numai la jocurile bonus pe care a pariat. De aceea mulți jucători, pe lângă pariurile normale, joacă aceste câmpuri de pe roată. Șansele de câștig pot fi mai mici decât în cazul altor câmpuri, însă câștigurile în sine sunt considerabil mai mari. Sigur, goana după multiplicatori obținuți din astfel de jocuri poate părea destul de ciudată pentru mulți, însă aceste pariuri aduc cu sine o doză mult mai mare de adrenalină decât cele obișnuite.

Deși poate părea greu la început, Crazy Time este unul din cele mai simple jocuri oferite de cazinourile online în România. Și poate de aceea este și unul dintre cele mai antrenante și căutate jocuri de către pariori. De la regulile simple și până la promisiunea unor câștiguri fabuloase, totul la acest joc este proiectat să îl țină pe jucător cu sufletul la gură. Datorită ritmului alert al jocului și a felului în care acesta se desfășoară, oricine poate participa și se poate simți bine. Într-un fel, acesta este poate cel mai mare câștig pe care Crazy Time îl oferă oricărui parior: distracția de a juca cuplată cu adrenalina unui posibil pariu câștigător.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan