Cum a reușit o tânără să stea o lună GRATIS în Maldive: „Oricine poate”

Maldive este o destinație cunoscută pentru stațiunile turistice exclusiviste și prețurile piperate.
  • Publicat:
Cum a reușit o tânără să stea o lună GRATIS în Maldive:
sursa foto: TikTok

Când visezi la plajele cu nisip alb și apele turcoaz din Maldive, primul gând te duce la o destinație de lux în care mulți nu reușesc să ajungă. Totuși, o tânără a dezvăluit pe Tik-Tok că a stat o lună gratis pe insula exotică. Oare cum a reușit?

Cum a reușit o tânără să stea o lună gratis în Maldive

Un singur sejur de 7 zile în această insulă exotică poate ajunge chiar și la 10.000 de euro, ajungând în unele cazuri și la de patru ori mai mult.

În vreme ce unele persoane vor să ajungă cu orice preț în acest loc minunat și plătesc sume exorbitante, alții în schimb nu scot niciun ban din buzunar. O femeie de pe Tik-Tok, cunoscută sub numele de Monicaroams, a dezvăluit cum și-a asigurat gratuit cazarea, mâncarea și alte activități în Maldive, fără să cheltuiască niciun ban.

Aceasta a fost invitată să meargă în Maldive prin intermediul serviciului, însă a decis să-și prelungească șederea acolo pentru încă o lună, fără costuri suplimentare. Într-un videoclip postat pe Tik-Tok, aceasta a explicat toată experiența trăită.

„Știți ce am făcut? Am aplicat pentru o bursă de muncă și, în două ore, mi-au răspuns. Și acum am o locuință gratuită, scufundări gratuite și mâncare gratuită timp de o lună, în schimbul muncii mele într-un bar pe o insulă din Maldive. Luați acest lucru ca pe un semn pentru a face un schimb de locuri de muncă și pentru a locui într-un loc în care doriți să locuiți, practic pe gratis.”, a mărturisit tânăra.

foto: Tik-Tok/monicaroams

În plus, Monica a realizat o filmare pe o plajă din Maldive, dezvăluind cum folosește un program numit „Worldpackers”, pentru a-și găsi toate oportunitățile de locuri de muncă.

Citește și: Protecția solară pe înțelesul tuturor

Aplicația care a ajutat-o să stea fără niciun ban pe insula exotică

Aplicația Worldpackers poate fi descărcată gratuit, însă dacă vrei să devii membru, costă aproximativ 40 de lire sterline pe an. Odată deveniți membri, utilizatorii pot aplica pentru oricâte experiențe doresc.

De exemplu, utilizatorii pot sta gratuit într-un eco-pensiune din Las Galeras, în Republica Dominicană, în schimbul unor activități de menaj. Pe lângă posibilitatea de a sta gratuit în cămin, alte avantaje includ excursii gratuite, precum și băuturi gratuite și acces la petrecerile privvate din cămin.

Videoclipul Monicăi a strâns peste 50.000 de vizualizări, iar sute de utilizatori au dorit să afle mai multe amănunte despre escapada ei. Mulți internauți au descris sejurul gratuit al Monicăi ca fiind „uimitor” și au vrut să încerce și ei aplicația Worldpackers.

Citește și: Femeie dată jos din avion pentru că are diabet: „Ceva mai ridicol n-am mai auzit în viața mea”

Sursa: The Sun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân