Produsul de doar 10 lei care îți face baia lună. Îndepărtează eficient germenii, iar în urma lui rămâne un miros proaspăt

  • Publicat:
Produsul de doar 10 lei care îți face baia lună. Îndepărtează eficient germenii, iar în urma lui rămâne un miros proaspăt

Baia este, cu sigurană, încăperea din casă cea mai predispusă la a acumula bacterii. Bacteriile, murdăria și umiditatea sunt extrem de periculoase pentru sănătate. Îmbolnăvirile cauzate de germenii și bacteriile din baie pot fi evitate doar printr-o curățenie exemplară, care se recomandă a se face măcar o dată pe săptămână.

Iar pentru ca baia să fie lună nu ai nevoie de produse scumpe, care promit marea cu sarea. La fel de eficient în lupta cu germenii și bacteriile este un produs banal, pe care îl obții în casă.

Prin amestecarea acestor două produse ieftine obții o cantitate de pastă care este suficientă pentru curățarea întregii băi. Apoi, iei produsul cu ajutorul unei periuțe de dinți pe care nu o mai folosești și cureți temeinic rosturile dintre plăcile de gresie și dintre cele de faianță și colțurile. Pasta acționează ca un scrub asupra rosturilor, ajutând atât la eliminarea microorgansimelor, cât și la curățare. Vezi AICI care sunt cele două produse, pe care le ai cu siguranță în casă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân