Imagini adorabile. Un bebeluș, pasionat de Peppa Pig, a primit un purcel adevărat. Cei doi sunt inseparabili

04.03.2021

O britanică a decis să-i facă o surpriză copilului ei de un an și să-i cumpere un porc ca animal de companie, după ce a observat că fiul ei este fascinat de animale. Cel mic este, de asemenea,  un „super-fan” al desenelor animate Peppa Pig.

Teddy, un copil în vârstă de 13 luni și-a trăit visul de a avea ca animal de companie un porc. El urmărea desenele animate Peppa Pig de când avea 8 luni.

Hannah Constantine, în vârstă de 19 ani, din Greater Manchester, nu a rezistat tentației de a-i face această bucurie fiului ei, potrivit Mail Online.

Patrupedul de o mărime asemănătoare unui câine mediu a primit deja numele de Peppa. Hannah l-a găsit pe internet, pe un site cu animale cărora li se căuta un cămin.

De când a ajuns în casă, Peppa și copilul sunt inseparabili. „Atunci când Peppa face zgomote, Teddy încearcă să o imite și începe să râdă”, spune Hannah.

„Este prietenul lui cel mai bun în acest moment, mai ales cu izolarea, când n-ar trebui să ne întâlnim cu nimeni, așa că e plăcut să-l avem prin preajmă”, adaugă mama.

Hannah mărturisește că nu e ușor să trăiești cu un porc în casă, însă încearcă să îl dreseze să nu mai golească coșul de gunoi sau să nu mai „mute mobila în camera cu nasul”.

Cel mai nou articol Video:
Chef Vasi Bejenaru: cea mai gustoasă rețetă de fasole cu ciolan afumat