Cum scoți grăsimea întărită de pe tigăi cu puțin ketchup. Trucul genial care-ți va schimba viața!

Vasele de bucătărie pline de grăsime întărită dau bătăi de cap tuturor gospodinelor.
  • Publicat:
Cum scoți grăsimea întărită de pe tigăi cu puțin ketchup. Trucul genial care-ți va schimba viața!
sursa foto: envato

Curățarea grăsimii de pe tigăi nu este niciodată o sarcină rapidă și confortabilă, mai ales dacă există și resturi alimentare uscate pe suprafața acestora. Descoperă cum să elimini rapid grăsimea întărită de pe tigăi cu un produs ieftin din comerț. Trucul simplu care te scapă de frecat! 

Ketchup-ul, ajutor pentru grăsimea întărită de pe tigăi

Cu siguranță, orice gospodină caută trucuri eficiente pentru a îndepărta grăsimea întărită de pe anumite vase din bucătărie. Nu este nimic mai enervant decât murdăria de pe tigăi care nu se ia deloc. În vreme ce interiorul vaselor este spălat în mod regulat, fundul tigăilor este lăsat deoparte, iar murdăria se acumulează.

Deși multe gospodine preferă să arunce tigăile atunci când consideră că nu le mai pot curăța cu nicio soluție, există o modalitate simplă de a scăpa rapid de grăsimea arsă, și anume ketchup-ul.

Cum se curăță rapid grăsimea de pe tigăi

Așadar, nu vă mai chinuiți să frecați tigăile ore întregi cu un burete de sârmă și luați în considerare următorii pași simpli prin care le puteți reda strălucirea.

Deși poate vi se pare ciudat să acoperiți partea de jos a tigăilor cu ketchup, în realitate, acesta este un truc rapid de a a înmuia și îndepărta grăsimea arsă. Iată cum se procedează:

Acoperiți partea de jos a tigăii cu ketchup. Lăsați să acționeze timp de câteva ore, ideal peste noapte. Utilizați un burete abraziv și puțin detergent pentru a freca suprafața tigăii. Clătiți la final cu apă rece, iar rezultatul va fi unul spectaculos. Grăsimea arsă și uscată va dispărea complet!

Citește și: Buretele de vase colcăie de bacterii și microorganisme patogene! La ce interval de timp trebuie să-l schimbi, de fapt

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân