Cum să folosești sarea grunjoasă pentru a-ți proteja casa

  • Publicat:
Cum să folosești sarea grunjoasă pentru a-ți proteja casa

Deși pentru cei mai mulți dintre noi sarea este exclusiv un ingredient folosit la gătit, unele persoane o pun prin casă. Dar de ce? Pentru că sarea face parte din metodele de purificare a locului în care trăim. O putem folosi pentru a-l reîncărca și cu energii pozitive, pentru că sarea grunjoasă este considerată un purificator puternic.

Iată câteva metode în care sarea îți poate proteja locuința, fie că ești din categoria celor care cred în energii sau spirite sau a celor care cred în știință și dovezi palpabile.

Sarea grunjoasă pentru protecția spirituală a casei

Beneficiile sării grunjoase în casă sunt numeroase. Și utilizările sale sunt multiple. Dacă este ceva de reținut, este că să pui sare grunjoasă în casa ta este simplu și foarte eficient pentru a îmbunătăți atmosfera și calitatea vieții. Nu numai că purifică spațiul, dar contribuie și la crearea unei atmosfere mai sănătoase.

Acționează ca o protecție împotriva undelor și energiilor negative, pentru că funcționează ca o barieră împotriva acestora. Așadar, dacă vrei să elimini energiile negative sau pur și simplu să îmbunătățești aerul din interiorul casei tale, sarea grunjoasă este cea mai bună.

Pentru a-ți purifica locuința

Reputația sării pentru proprietățile sale purificatoare nu mai trebuie demonstrată. De aceea este integrată în numeroase ritualuri de purificare de secole. A face o curățare energetică a casei tale este ceva simbolic pentru a-ți „curăța” locuința.

De exemplu, acest procedeu este deosebit de util pentru a purifica un loc după lucrări de construcție, o perioadă de boală, conflicte sau un deces. Este o metodă simplă pentru a permite energiilor bune să circule în căminul tău.

Pentru a alunga undele negative

Au trecut persoane rele prin casa ta? Vrei să alungi undele lor negative din locuință? Din păcate, se întâmplă ca unele locuri să fie încărcate de unde negative din cauza unor persoane, așa că este necesară o curățare energetică. Este ca și cum ai face curățenia de primăvară! Trebuie să speli tot ce a atins acea persoană negativă cu apă sărată. Folosește un spray în care pui apă sărată. Vei economisi timp pentru o eficiență la fel de mare.

Pentru a te purifica

Pentru a te reîncărca și tu cu energie pozitivă, poți să-ți purifici propria persoană. Te poți spăla cu sare grunjoasă. Nu numai că vei profita de toate beneficiile sale, dar te vei simți liniștit și revigorat, ca și cum te-ai fi încărcat cu energie. Este o metodă simplă și rapidă pentru a-ți îmbunătăți starea de bine. De exemplu, de ce să nu o folosești pentru a face exfolieri de piele?

Sarea grunjoasă împotriva ghinionului

Poartă sarea noroc? Ceea ce este sigur, este că în multe culturi sarea este considerată un talisman împotriva ghinionului și a relelor. Ea este plasată în mici săculeți sau amulete și ascunsă în buzunarul unui articol de îmbrăcăminte. Să porți sare asupra ta, poate părea ciudat.

Dar mulți văd în acest ritual un mod de a evita ghinionul și de a rămâne sănătos. Este, de fapt, asociată cu norocul și prosperitatea. Fără îndoială, pentru că în vremuri străvechi, sarea era o marfă foarte prețioasă în multe civilizații. Știi că în Roma antică, era utilizată ca monedă de schimb?

Sarea grunjoasă pentru a combate umiditatea

Sarea are o capacitate remarcabilă de absorbție. Din acest motiv, o păstrezi într-un recipient etanș și uscat în bucătărie pentru a-i menține calitățile gustative. Și datorită acestei proprietăți, este foarte utilă în lupta împotriva umidității.

Este suficient să golești un pachet de sare într-o farfurie și să o plasezi în camerele umede sau lângă un perete încărcat de umiditate. Rezultatul va fi că o mare parte din umiditate va fi absorbită de sare. Și vei vedea că atunci când umiditatea depășește 75%, sarea poate trece din starea solidă într-o soluție lichidă. Și asta, datorită capacității sale mari de absorbție.

Sarea grunjoasă pentru a îmbunătăți calitatea aerului

Și din toate aceste motive pe care ți le-am enumerat deja, sarea este aliatul tău pentru a îmbunătăți calitatea aerului.

Datorită acestor proprietăți, sarea purifică și creează un mediu mult mai sănătos. Atmosfera devine curată și mult mai propice pentru starea ta de bine. De aceea, unele persoane pun lămpi de sare în locuințele lor. Pe lângă efectul decorativ dorit, lămpile de sare sunt considerate a avea virtuți incredibile, în special pe aceea de a purifica.

Sarea grunjoasă pentru a diminua stresul

Dincolo de orice credință în puterile spirituale sau metafizice atribuite sării, este incontestabil că sarea te ajută să te relaxezi. Îmbunătățind calitatea aerului, îți permite deja să trăiești într-un mediu mai sănătos.

Dar ai încercat vreodată să faci o baie fierbinte în care ai pus un pumn de sare? Utilizarea sării într-o baie favorizează relaxarea și permite eliberarea tensiunilor acumulate. Durerile tale musculare vor dispărea ca prin minune.

Pentru a îmbunătăți somnul

Plasarea bolurilor de sare în dormitoare poate contribui la un somn mai bun, pentru că sarea ajută la purificarea aerului. Ajută la crearea unei atmosfere propice relaxării, ceea ce poate îmbunătăți calitatea odihnei tale nocturne.

Sursă foto: Shutterstock

CITEȘTE ȘI: Ce este sarea celtică și de ce este important să o consumăm

Sursă: comment-economiser.fr

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc