Ce este metoda de cumpărături 6 la 1. Cu ajutorul ei, economisești bani și timp în magazin

  • Publicat:
Ce este metoda de cumpărături 6 la 1. Cu ajutorul ei, economisești bani și timp în magazin

Will Coleman, un bucătar foarte cunoscut și apreciat la nivel internațional, a dezvăluit pe contul său de TikTok cum reușește să facă economie din punct de vedere financiar.

Prin intermediul metodei de cumpărături de 6 la 1, care te ajută să economisești bani și timp, practic cumperi șase legume, cinci fructe, patru proteine (carne, tofu, ouă), trei produse cu amidon (cartofi, orez), două tartine sau sosuri și un articol la alegere.

Strategia promovată de bucătar a fost primită foarte bine de internauți datorită faptului că are obiective simple. Trucul ingenios face cumpărăturile să devină mai ușoare, minimalizează achizițiile impulsive și economisește bani. În plus, te ajută să ai și o dietă mai echilibrată datorită legumelor și fructelor pe care e musai să le pui în coșul de cumpărături.

Ce spun cei care au încercat metoda de cumpărături „6 la 1”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân