Cadouri originale pentru femei care iubesc tehnologia

Specialiştii au făcut o listă cu cele mai râvnite gadgeturi şi accesorii pentru telefoane şi au realizat un top al celor mai potrivite cadouri pentru femeile pasionate de tehnologie.
  • Publicat:
Cadouri originale pentru femei care iubesc tehnologia

Femeile prezintă un interes din ce în ce mai mare pentru gadgeturi şi accesorii de ultimă generaţie. De la huse, protecţii, tablete, căşti, până la telefoane, ceasuri inteligente şi brăţări de fitness, posibilităţile de cadouri pentru femeile pasionate de tehnologie sunt nelimitate.

Petrecerile de Crăciun şi Revelion sunt momente oportune pentru femeile care doresc să-şi etaleze ultimele achiziţii în materie de modă şi accesorii.

Specialiştii au făcut o listă cu cele mai râvnite gadgeturi şi accesorii pentru telefoane şi au realizat un top al celor mai potrivite cadouri pentru femeile pasionate de tehnologie.

Pentru femeia sportivă, recomandarea specialiştilor este brăţara fitness wireless Fitbit, un dispozitiv subţire şi stilat care, pe timpul zilei, înregistrează paşii parcurşi, iar pe timpul nopţii observă calitatea somnului. Brăţara Fitbit funcţionează cu o serie de dispozitive iOS şi Android şi poate fi uşor accesorizată la diverse ţinute, având în vedere că este disponibilă în şase culori (roz, gri, verde, mov, albastru, roşu).

În cazul femeilor atente la detalii, noul iPhone 6 reprezintă un cadou cu adevărat special. Dispozitivul rulează cel mai avansat sistem de operare al momentului, are un ecran de 4,7 inci şi un spaţiu de stocare 16 GB, suficient pentru a păstra toate fotografiile şi melodiile preferate.

Mai mult, noul tip de ecran cu care este prevăzut smartphone-ul, dispune de un strat de sticlă ultra-rezistent la lovituri.

O husă marca Guess cu design îndrăzneţ şi închidere magnetică este un accesoriu glam pentru orice doamnă sau domnişoară în pas cu moda. Aceasta se adaptează perfect formelor dispozitivului şi îl protejează împotriva loviturilor şi zgârieturilor. Elementul care transformă acest accesoriu de telefon într-un accesoriu de ţinută îl reprezintă strasurile impunătoare aplicate pe partea din faţă a husei.


Doamnele care pun preţ pe timpul lor se remarcă uşor în mulţime, fiind cele care sunt tot timpul conectate la telefonul mobil pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

Pe timpul iernii, se pot proteja cu ajutorul unei perechi de mănuşi touchscreen care funcţionează perfect cu un dispozitiv electronic şi permite utilizarea ecranului tactic cu  toate degetele.

Un cadou util pentru cele care îmbină tehnologia cu muzica este căciula HI-FUN. Acesta este un accesoriu creat cu scopul de a beneficia de muzica preferată chiar şi în sezonul rece.

Disponibilă în nouă culori, căciula dispune de boxe, microfon integrat şi un buton de shuffle şi poate fi conectată la toate dispozitivele multimedia (smartphone-uri, MP3 player, tabletă) printr-o mufă jack. Mai mult, HI-Fun nu are nevoie de baterii şi se curăţă uşor în maşina de spălat.

Sursa: QuickMobile

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
În bucătărie miroase a Crăciun
În bucătărie miroase a Crăciun
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”