(P) Daruieste un cadou special!

Luna decembrie se anunta plina de surprize! Bioproducts a pregatit in luna cadourilor seturi speciale de produse: arome intense si catifelate, specifice lunii decembrie, se ascund in pachetele de sarbatoare.
  • Publicat:
(P) Daruieste un cadou special!

Luna decembrie se anunta plina de surprize! Bioproducts a pregatit in luna cadourilor seturi speciale de produse: arome intense si catifelate, specifice lunii decembrie, se ascund in pachetele de sarbatoare.

Uleiul de migdale, sapunul natural cu cafea si menta sau lamaie, portocala si goji, uleiul de argan, uleiul esential de scortisoara, untul de shea sau acidul hialuronic sunt doar cateva dintre produsele speciale ce se regasesc in seturile BIO cadou.  Descopera ce contine fiecare set cadou pe site-ul Bioproducts!

Potrivite oricarui ritual de frumusete, produsele bio-organice sunt solutia ideala pentru un tratament de ingrijire complet. Folosite ca atare sau in amestec cu alte unturi si uleiuri vegetale, acestea ofera o gama larga de aplicare. Sunt adecvate atat ingrijirii zilnice a pielii, cat si a masajului de relaxare sau a imbunatatirii starii de spirit prin mirosul lor intens si foarte placut.

Poti alege dintr-o gama de 5 seturi cadou cu preturi incepand de la 55 lei:

1. Pachetul cadou BIO Essential contine: Ulei de migdale dulci 100 ml Bione, Ulei de ricin 100 ml Bione, Unt de shea 90 gr., Ulei esential de portocala dulce 10 ml Bione si Sapun natural Deja Vu Ailes de Canelle 90 gr. Rasfata-i pe cei dragi si adauga-l in cosul de cumparaturi la doar 55 lei.

2. Pachetul cadou BIO Pure contine: Acid hialuronic 1 gr Bione, Ulei cocos bio 100 ml Bione, Ulei esential menta 10 ml Bione, Apa de neroli 100 ml, Sapun natural Deja Vu Lamaie, Portocala si Goji . Il poti comanda la un pret special de 70 lei.

3. Pachetul cadou BIO Glow contine: Ulei de argan 50 ml Bione, Masca de ochi Cupron, Ulei esentlal scortisoara 10 ml Bione, Vitamina E 10 ml Bione, Sapun natural Deja Vu Fructele Pasiunii. Fa-i o surpriza celei mai bune prietene si comanda pachetul online cu doar 85 lei.

4. Pachetul cadou BIO Premium contine: Ulei de argan 100 ml Bione, Piatra de alaun 120 gr Bione, Unt de shea pur 90 gr Bione, Ulei esential de lavanda 10 ml Bione, Sapun natural Deja Vu cu Cafea si Menta. Profita de oferta si achizitioneaza-l la pretul de 100 lei.

5. Pachetul cadou BIO Luxury contine: Ulei de argan 100 ml Bione, Acid hialuronic 1 gr Bione, Masca de ochi Cupron, Ulei esential de grapefruit 10 ml Bione, Sapun natural Deja Vu cu Argile, Ghimbir si Ienupar. Ofera un cadou deosebit partenerului tau de afaceri si comanda setul cadou cu 150 lei.

Profita de preturile speciale ale pachetelor cadou si comanda-l pe cel care ti se potriveste. Surprinde-i pe cei dragi si daruieste un cadou special de Mos Craciun!

Pachetele BIO cadou sunt disponibile pe www.bioproducts.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
În bucătărie miroase a Crăciun
În bucătărie miroase a Crăciun
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân