(P) 5 sfaturi pentru alegerea unui aspirator robot

  • Publicat:
(P) 5 sfaturi pentru alegerea unui aspirator robot

Un aspirator robot economisește timp și efort. Puteți seta un program săptămânal iar robotul curăță în funcție de acesta. Aspiratorul robot este un real ajutor în orice casă. Funcționează chiar și atunci când nu sunteți acasă. La ce să ne concentrăm atunci când îl cumpărăm?

Locul în care o să aspire

Câte camere aveți acasă și cât de mari sunt? Ce tipuri de pardoseli aveți? Pentru covor aveți nevoie de un robot mai puternic decât cel necesar pentru podea.

Dacă nu aveți praguri între camere, aspiratorul va aspira tot apartamentul dintr-o dată și apoi se va încărca singur. Aspiratoarele cu navigație inteligentă și stație de încărcare pot face acest lucru.

aspirator robot

Micuț, agil și la un preț accesibil, Symbo D300b poate face față și covoarelor cu fir scurt.

Ce va aspira

Proprietarii de animale de companie vor aprecia cu adevărat aspiratorul robot. Acesta colectează în mod constant smocurile de păr de zi cu zi. Datorită periilor rotative speciale, întreținerea robotului este, de asemenea, foarte facilă.

Există mai multe variante. Peria PET are lame de cauciuc, deci este mai ușor de curățat. Aproape niciun tip de murdărie nu aderă la rolele de cauciuc. La aspiratoarele fără perii, curățarea periilor nu este necesară. Cu toate acestea, aspiratoarele fără perii au rezultate mai slabe pe covor.

aspirator robot

Datorită periei PET, Symbo xBot 5 PRO face față cu brio părului de animale.

Cum va aspira

Aspiratoarele diferă în funcție de modul în care navighează. Mișcarea aleatorie este potrivită pentru aspirarea într-o camera. Aspiratoarele mai inteligente au cameră sau navigație laser.

Funcționează sistematic, iar curățarea este mai rapidă și mai atentă. Dacă aveți un apartament mai mare, veți aprecia faptul că aspiratorul se poate deplasa între camere și poate curăța întreaga locuință deodată.

Symbo Laserbot 750 are navigare cu laser.

Ce poate face un aspirator robot

Echipamentul crește, de obicei, odată cu prețul robotului. Una dintre cele mai utile caracteristici este timpul de curățare. Fie sub forma de curățenie amânată, fie printr-un program săptămânal.

Telecomanda asigură un confort mai mare în timpul utilizării. Modelele mai scumpe au, de asemenea, WiFi și le puteți controla folosind o aplicație mobilă. Barierele virtuale din diferite modele sunt accesorii utile.

Acestea împiedică aspiratorul să meargă acolo unde nu doriți ca acesta să curețe.

Puteți controla Symbo xBot 5 PRO cu telefonul mobil, folosind aplicația.

Cum să alegi un aspirator robot

Nu este ușor să alegi avand în vedere numărul de modele disponibile.

Suntem bucuroși să ne ajutăm clienții să aleagă robotul potrivit. Cunoaștem avantajele și dezavantajele modelelor individuale și știm pentru ce spații sunt potrivite, spune reprezentantul magazinului online de roboți pentru casă robotwolrd.ro.

„Suntem specializați în roboți și avem cea mai largă gamă de pe piață. Testăm personal toate produsele și, prin urmare, vă putem sfătui cu privire la orice produs. Nu ezitați să ne contactați!”

Noul Symbo Laserbot 650 – disponibil din noiembrie 2020.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”