5 lucruri pe care să NU le mai arunci atunci când faci curățenie generală. S-ar putea să plângi după ele mai târziu

  • Publicat:
5 lucruri pe care să NU le mai arunci atunci când faci curățenie generală. S-ar putea să plângi după ele mai târziu
Sursa foto: shutterstock

Experții în decluttering sugerează că există lucruri pe care nu ar trebui să le arunci atunci când faci curățenie generală. Iată câteva dintre acestea!

Obiecte cu semnificație profundă

Oferirea unui cadou poate arăta iubirea, aprecierea și respectul pentru cineva, fiind o modalitate de a arăta că ne pasă de binele și confortul celor din jurul nostru. Obiectele care sunt amintiri sunt CELE MAI IMPORTANTE, pe acestea nu le mai poți recupera sau reproduce.

Articole scumpe

Ai cheltuit mulți bani pe ceva și acum nu îți mai place? Poate un palton de calitate care în timp s-a demodat sau o geantă de designer care acum parcă nu îți mai place? O simplă căutare pe google îți poate spune dacă lucrurile achiziționate pot avea o valoare mai mare peste ani. În acest caz, le poți vinde la momentul oportun!

Citește și: Metode eficiente de a face ordine și curățenie în doar 30 de minute!

Fotografii

Fotografiile nu vor domina niciodată un spațiu și nu îl vor face dezordonat în nici într-un caz. Ba dimpotrivă! Fotografiile sunt obiecte mici și, cel mai adesea, au valoare sentimentală. Organizează-le și tu în albume sau cutii speciale și, bucură-te, peste ani, că ai luat hotărârea de a le păstra!

Obiecte care nu îți aparțin

Chiar dacă poate fi tentant să arunci un lucru ce știi că nu e al tău, bine ar fi să reconsideri. Nu se știe niciodată când cel ce îl posedă îl va vrea înapoi.

Instrumente de organizare

Chiar dacă rămâi cu mai puține produse de make up sau condimente în bucătărie și crezi că acele compartimente din sertare sau cutiile nu îți vor mai folosi, ei bine, nu le arunca. S-ar putea să ai nevoie de ele când ți-e lumea mai dragă. Păstrează-le depozitate într-un spațiu în care să nu fie la vedere și să nu te încurce, dar nu le arunca.

Citește și: Tu cât de des faci curățenie în fiecare cameră din casa ta?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân