Are 58 de ani, dar dieta antiinflamatoare și Instagram-ul o mențin tânără

Debi Ireland, în vârstă de 58 de ani este mamă a trei copii și nu lasă trecerea anilor să se vadă.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Debi Ireland este un model în vârstă de 58 de ani și locuiește în Lancashire împreună cu logodnicul ei, David. Femeia mărturuisește că iubește să facă fotografii și asta este ceea ce o menține tânără.

Modelul are doi băieți, în vârstă de 38, respectiv 20 de ani și o fiică, în vârstă de 35 de ani.

Pasiunea mea este să fotografiez peisaje și viața sălbatică, motiv pentru care fac asta în Yorkshire și pe Lacul District. Munca mea a fost publicată în revistele locale și sper că într-o zi voi avea o expoziție. Totodată, acesta este o formă prin care prefer să mă eliberez de stres. Mă plimb cu aparatul de fotografiat cam 16 kilometri, de trei ori pe săptămână. Este o formă extraordinară de a face cardio.

Dieta antiinflamatoare

Bineînțeles, secretul pentru a se menține în formă la 58 de ani nu ține doar de activitatea fizică, ci și de alimentația pe care o are.

Am eliminat din dietă toate alimentee care produc inflamații, precum produsele lactate, alcoolul și zahărul. Astfel am redus durerile de artrită la genunchi și am slăbit 2 kilograme. Mănânc ouă cu bacon dimineața, apoi pâine prăjită salată și fructe la prânz și pește sau carne de pui cu legume pentru cină. Echilibrul este vital.

O rutină simplă de îngrijire a pielii

Am avut botox o dată, însă prefer să îmbătrânesc grațios. Îmi spăl fața cu apă rece și de ani de zile folosesc aceeași cremă Anti-Aging cu retinol, pentru că nu este deloc grasă și netezește ridurile fine. De asemenea, conține și protecție solară, ceea ce o face ideală.

În urmă cu trei ani, Debi și-a făcut un cont de Instagram unde oferă sfaturi legate de stilul de viață și menopauză și, totodată încurajează femeile să se bucure de perioada vârstei de 50 de ani.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”