Horoscop 2015 – vezi ce surprize te aşteaptă în noul an!

Anul 2015 vine cu surprize pentru toate zodiile! Dragoste, pasiune, oportunităţi în carieră şi venituri considerabile, dar şi energie, tonus şi o formă fizică de invidiat!
  • Publicat:
Horoscop 2015 - vezi ce surprize te aşteaptă în noul an!

Anul 2015 vine cu surprize pentru toate zodiile! Dragoste, pasiune, oportunităţi în carieră şi venituri considerabile, dar şi energie, tonus şi o formă fizică de invidiat!

Află şi tu ce surprize ţi-au pregătit astrele în noul an!

BERBEC

Dragoste

Construirea unei relaţii serioase este posibilă, în sfârşit, în 2015, dar asigură-te că este ceea ce îţi doreşti. Perioada dintre lunile Ianuarie şi Februarie pare să fie momentul oportun pentru a începe o relaţie şi este foarte posibil ca jumătatea ta să fie o persoană pe care deja o cunoşti, dar căreia nu i-ai acordat suficientă importanţă. Cu toate acestea, astrele prevăd lucruri bune în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă, deci 2015 va fi un an plin de pasiune pentru tine!

Carieră

Vei avea un an lipsit de stres în ceea ce priveşte viaţa ta profesională, căci stelele sunt de acord să îţi ofere toate condiţiile pentru succes! Totuşi, este importantă şi ambiţia şi dorinţa ta de a reuşi, căci odată cu lipsa presiunii s-ar putea să se instaleze şi o uşoară lipsă de chef. Încearcă să fii perseverentă şi hotărâtă în deciziile pe care le vei lua anul acesta, cel puţin în ceea ce priveşte cariera ta!

Sănătate

La capitolul sănătate, 2015 vine cu veşti bune! Se vor remedia problemele pe care le-ai avut până acum şi vei reveni la forma ta fizică de invidiat, asta dacă eşti de acord să depui puţin efort! La capitolul psihic, este posibil ca emoţiile să nu te lase să te bucuri din plin de acest “avânt” de energie, dar cu puţin ajutor din partea celor dragi vei reveni repede pe făgaşul cel bun!

Bani

Vei încerca din greu să îţi măreşti bugetul şi se pare că astrele sunt de partea ta anul acesta! Vei avea parte de venituri noi şi, nu numai că vei descoperi oportunităţi noi de afaceri, dar prietenii şi familia ta vor juca şi ei un rol important în acest capitol! Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu faci investiţii riscante până în a doua jumătate a anului, când planetele se vor alinia perfect pentru acest scop!

TAUR

Dragoste

Frica de angajamente te va pune puţin pe pauză de la relaţii în 2015. Cu toate acestea, dacă crezi că ai întâlnit persoana potrivită, poţi încerca să construieşti o relaţie. Astrele te sfătuiesc să nu iei decizii pripite din cauza singurătăţii şi să te asiguri că intri într-o relaţie din motive de dragoste şi nu de nerăbdare! Dacă te afli deja într-o relaţie, este posibil ca 2015 să îţi pună câteva beţe-n roate, dar cu ajutorul partenerului tău vei reuşi să treci peste orice inconvenient!

Carieră

Vei avea parte de un mix de oportunităţi anul acesta! Munca pe care ai depus-o până acum îţi va fi, în sfărşit, răsplătită. Şi nu oricum, ci cu beneficii la care nici nu te aştepţi! Prima jumătate a anului va fi presărată de veşti bune în ceea ce privesc afacerile, iar din a doua jumătate a anului vei reuşi să îţi faci ordine în carieră şi să stabileşti paşii următori spre apogeul carierei tale!

Sănătate

Este un an bun pentru a îţi restabili echilibru emoţional, fiind o perioadă excelentă pentru meditaţie şi auto-cunoaştere. Din punct de vedere fizic, lucrurile merg bine, dar stresul şi oboseala acumulată în anul anterior va încerca să îţi pună beţe-n roate. Încearcă să îţi acorzi momente de odihnă cât mai des posibil şi să nu te laşi doborâtă de evenimentele din viaţa ta!

Bani

În ceea ce priveşte capitolul financiar, 2015 este anul în care, deşi aşteptările tale pot să fie puţin cam mari, vei obţine confortul financiar de care ai nevoie. Nu te aştepta să vezi schimbări de a început, căci abia din februarie, când Saturn va fi retrograd, vei începe să simţi cu adevărat îmbunătăţirile.

GEMENI

Dragoste

Anul 2015 poate fi numit “testul suprem” în ceea ce privesc relaţiile tale amoroase. Dacă eşti singură, este un an bun pentru a-ţi găsi jumătatea, pentru a te căsători sau, pur şi simplu, pentru a încheia etapa singurătăţii din viaţa ta. Şi dacă eşti deja într-o relaţie astrele îţi zămbesc. Este momentul lărgirii familiei sau a oficializării unei relaţii deja serioase. Ai grijă să iei cele mai bune decizii şi aşteaptă-te la un an plin de surprise amoroase!

Carieră

Va fi un an plin de suişuri şi coborâşuri pentru tine, mai ales în sfera profesională, căci astrele ţi-au pregătit numeroase surprize, dar şi câteva piedici care să te ţină în suspans. Chiar dacă prima jumătate a anului nu pare să fie extrem de favorabilă pentru afaceri, din a doua jumătate a anului vei primi numeroase propuneri şi vei avea parte de posibilităţi care te vor conduce la un alt nivel în cariera ta.

Sănătate

În ultima perioadă ai cam neglijat acest aspect al vieţii tale, iar astrele par să te pedepsească cu fel şi fel de stări neplăcute. Nu dispera! Anul 2015 pare să fie perioada perfectă pentru a te pune pe picioare. Un stil de viaţă sănătos, o alimentaţie echilibrată şi puţină mişcare ar trebui să fie suficiente pentru a te pune pe picioare! Ţine minte că, mai ales în prima jumătate a anului, trebuie să te fereşti de orice fel de excese şi să înveţi să îţi stăpâneşti mai bine şi emoţiile!

Bani

Este un an bun pentru economii, deci încearcă să stai departe de tentaţiile financiare şi să nu cheltui mai mult decât îţi permite buzunarul. Nu este un an bun pentru investiţii majore, dar poate să fie o perioadă excelentă pentru îmbunătăţirea bugetului lunar şi pentru descoperirea unei noi oportunităţi de îmbogăţire. Fii cu ochii-n patru şi nu rata nici o şansă de a-ţi creşte veniturile!

RAC

Dragoste

Cea mai “sensibilă” parte a acestui an pentru tine este, cu siguranţă, viaţa ta amoroasă. Dacă ai deja o relaţie, ar bine să nu te comporţi nesăbuit şi să îi acorzi partenerului tău de viaţă suficient spaţiu, altfel rişti să îl sufoci şi să distrugi întreaga relaţie. Dacă eşti singură, cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci în 2015 este să fii optimistă şi să te asiguri că eşti mulţumită de fiecare decizie pe care o iei. Cel mai important este să fii loială şi să stai departe de tentaţii. Este posibil să fii găsit deja persoana potrivită, dar să nu ştii cum să o abordezi.

Carieră

Prima jumătate a acestui an este o perioadă favorabilă pentru schimbarea carierei şi descoperirea unei alte forme de afaceri, una care să te satisfacă din toate punctele de vedere. Dacă simţi că ai nevoie de ajutor, nu ezita să apelezi la persoane mai pricepute şi nu te grăbi să iei decizii pripite! În a doua jumătate a anului, lucrurile se vor calma iar viaţa ta profesională va ajunge exact unde ţi-ai dorit!

Sănătate

Dacă vrei să nu ai parte de probleme anul acesta, încetează să neglijezi aspectele de sănătate care te-au deranjat până acum. Este momentul să îţi faci analizele de rigoare şi să descoperi care este motivul lipsei tale de energie. Încearcă să menţii un stil de viaţă mai echilibrat şi vei vedea că totul se va rezolva de la sine.

Bani

Activităţile financiare te vor ţine ocupată întregul an, căci ţi-ai propus să îţi măreşti considerabil resursele şi să faci investiţii importante. Începând cu luna aprilie astrele îţi pun la dispoziţie toate resursele de care ai nevoie pentru a îţi atinge scopul. Cu toate acestea, încearcă să rămâi înţeleaptă şi să nu îţi asumi riscuri pe care nu eşti complet sigură că le poţi îndeplini.

LEU

Dragoste

2015 vine cu veşti minunate, mai ales pentru nativii căsătoriţi, care vor primi foarte multă atenţie şi apreciere din partea partenerului de viaţă! Astrele te-au declarat a fi răsfăţata zodiacului la capitolul dragoste şi nici dacă eşti singură nu vei avea prea mult de suferit, căci se pare că jumătatea ta şi-a găsit deja drumul spre tine! Ca să o spunem mai direct, în 2015, “love is in the air” pentru toţi nativii din zodia Leu!

Carieră

Astrele şi-au făcut “temele” anul acesta şi s-au asigurat că 2015 îţi aduce o grămadă de beneficii pe plan profesional. Oportunităţi de afaceri, şansa de a avansa la locul de muncă sau mărirea de salariu sunt doar câteva dintre surprizele pe care planetele le-au pregătit pentru tine! Fii optimistă, perseverentă şi muncitoare, la fel ca până acum, şi vei avea parte numai de lucruri bune pe tot parcursul anului!

Sănătate

A fost un an obositor pentru tine, mai ales din punct de vedere psihic, căci stresul a reuşit să atingă punctul culminant! Dar 2015 pare să fie presărat cu veşti bune pentru tine, deci puţină odihnă şi mai puţin efort psihic pare să fie tot ce ai nevoie anul acesta pentru a te menţine pe linia de plutire!

Bani

Nici la capitolul financiar astrele nu au uitat de tine! Vei avea posibilitatea de a câştiga mai mult decât în anul precedent, ba chiar de a face câteva economii! A doua jumătate a anului este perioada ideală pentru investiţii mari, cum ar fi o nouă maşină sau o locuinţă. Ai grijă să nu te arunci în riscuri inutile şi să consulţi persoane care se pricep mai bine ca tine la afaceri de genul acesta, altfel rişti să îţi cheltui “averea” în van!

FECIOARĂ

Dragoste

Cu Jupiter care, în 2015, trece în retrogradare exact prin casa semnului tău astral, este posibil să experimentezi şi anumite schimbări de stări emoţionale, lucru care te poate face reţine în a te angaja într-o relaţie serioasă. Cu toate acestea, începând cu luna Iulie, lucrurile se vor aşeza şi vei fi capabilă de a-ţi duce relaţia la un alt nivel sau, dacă eşti singură, de a întălni persoana potrivită pentru tine. Răbdarea, dar şi pasiunea, sunt cuvintele cheie pentru tine în acest an.

Carieră

2015 nu vine cu mari schimbări în privinţa carierei tale, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Chiar dacă astrele nu îţi promit schimbări, nici problemele nu te vor prinde din urmă. Vei avea un an liniştit din punct de vedere profesional, fiind o perioadă bună pentru a-ţi face ordine în idei şi pentru a decide ce vrei să faci mai departe în cariera ta.

Sănătate

Este un an destul de zbuciumat la capitolul sănătate, iar energia ta pare să atingă un punct critic. Acordă-ţi primele luni ale anului pentru a te încărca cu energie pozitivă şi pentru a-ţi recăpăta forţele! Nu îţi face griji, căci nu vei întâmpina probleme grave de sănătate. Tot ce trebuie să faci este să îţi acorzi mai mult timp pentru a te ocupa de tine şi să îi laşi pe cei din jur să îşi rezolve singuri problemele.

Bani

La capitolul financiar, anul acesta vine cu mai multe cheltuieli, dar şi cu mai multe venituri din care să le plăteşti. Nu vei întâmpina probleme dacă te vei asigura că vei fi chibzuită şi că nu vei arunca banii pe lucruri de care nu ai nevoie. Începând cu a doua jumătate a anului, vei fi capabilă să faci anumite investiţii care îţi vor aduce un profit pe măsură!

BALANŢĂ

Dragoste

Dacă eşti singură şi în căutarea unui partener de viaţă, 2015 îţi răsplăteşte, în sfârşit, eforturile. Există şanse mari să îţi găseşti jumătatea, ba chiar să descoperi că este un prieten sau o cunoştiinţă mai veche, dar pe care ai reîntâlnit-o de curând. Dacă te afli deja într-o relaţie, vei avea parte de un an în care să îţi consolidezi relaţia, să o oficializezi, sau chiar să aduci un membru nou în familie!

Carieră

Va fi un an bun pentru interesele tale profesionale, căci noi oportunităţi îţi bat la uşă. Eşti optimistă, energică şi plină de idei, chiar dacă toate acestea vin cu responsabilităţi în plus. Din a doua jumătate a anului s-ar putea să întâmpini unele dificultăţi, dar dacă îţi vei păstra calmul şi perseverenţa, lucrurile se vor rezolva cu siguranţă.

Sănătate

La capitotul sănătate, anul începe cu brio! Chiar dacă munca te-a “doborât” în ultima perioadă, anul acesta ai şansa să te pui complet pe picioare, să începi sporturi noi sau un nou regim de viaţă. Este un an bun pentru transformări majore, mai ales în ceea ce priveşte conformaţia. Aşadar, dacă aveai de gând să treci la dietă, 2015 este un moment bun!

Bani

Cu Saturn plecat din casa semnului tău, astrele par să ţi se alăture din nou şi să te ajute să obţii resurse financiare pe măsură! În acest an vei avea şi posibilitatea de a face economii, probabilitatea obţinerii unei măriri de salariu fiind şi ea destul de mare. Dacă nu ai reuşit să obţii împrumutul mult dorit până acum, 2015 este anul în care planetele sunt de partea ta!

SCORPION

Dragoste

Începutul anului vine cu anumite neînţelegeri cu partenerul tău, dar până în a doua jumătate a anului lucrurile revin pe făgaşul normal. Dacă eşti singură, dar plănuieşti ca anul acesta să “repari” acest lucru, 2015 este perioada favorabilă pentru căsătorii sau sarcină, dar şi pentru auto-cunoaştere şi progres emoţional.

Carieră

Nici din punct de vedere profesional lucrurile nu merg tocmai perfect în prima jumătate a anului, căci proiectele neterminate încep să te prindă din urmă. Totuşi, cu puţin mai multă muncă, perseverenţă şi ambiţie, poţi să finalizezi tot ce ţi-ai propus anul acesta, ba chiar să ai parte de surprize plăcute. Cine ştie? Poate a venit momentul să îţi îndrepţi atenţia spre un alt domeniu de afaceri.

Sănătate

La capitolul sănătate lucrurile încep să meargă mai bine, dar stilul de viaţă dezechilibrat nu te ajută deloc. Încearcă să menţii o dietă sănătoasă, să eviţi mâncarea de tip fast-food şi să te ţii departe de excese. Iar acest lucru este valabil pentru toată perioada anului.

Bani

Ai posibilităţi noi de a câştiga bani, dar acest lucru ar putea să necesite puţin mai multă determinare din partea ta. Nu mai aştepta să îţi rezolve altcineva problemele şi axează-te pe ceea ce ştii tu să faci. Saturn se asigură că nu vei avea nici un fel de piedici în drumul spre succes financiar, deci tot ce trebuie să faci anul acesta este să te menţii pe drumul cel bun!

SĂGETĂTOR

Dragoste

Începutul anului este momentul ideal pentru a te angaja într-o relaţie. 2015 este anul în care vei reuşi să găseşti persoana potrivită şi să construieşti o relaţie puternică, asta dacă vei renunţa la prejudecăţiile care ţi-au pus piedici până acum. Dacă eşti deja într-o relaţie, astrele te vor forţa să ai mai multă înţelegere pentru partenerul de viaţă şi să renunţi la posesivitatea care te caracteriza până acum. Lucrurile se pot îmbunătăţii considerabil în cuplu, dar numai dacă tu vei permite acest lucru.

Carieră

Este un an destul de greu în ceea ce priveşte cariera, căci vei întâmpina sarcini dificile şi deadline-uri greu de dus la bun sfârşit. Nu dispera! Planetele îţi dau energia necesară pentru a te menţine pe linia de plutire, dar puţină determinare din partea ta nu are cum să strice! Este o perioadă favorabilă pentru colaborări şi muncă în echipă, deci nu ezita să ceri ajutorul celor din jurul tău!

Sănătate

Cuvântul-cheie în 2015? Echilibru! Este momentul să renunţi la viaţa sedentară pe care ai avut-o până acum, să laşi deoparte excesele şi să te apuci de sport! Nici dieta echilibrată nu trebuie lăsată la urmă, căci organismul tău pare să se “răzbune” în acest an pentru toate problemele la care l-ai supus de bună voie.

Bani

Confortul vine din toate părţile anul acesta, dar la capitolul financiar lucrurile par să meargă cel mai bine! Veniturile tale se înmulţesc, iar dacă vei rămâne la fel de determinată să nu cheltui banii pe lucruri de care nu ai nevoie, este posibil să reuşeşti să faci o investiţie mai mare. Ai posibilitatea de a primi o promovare şi o mărire de salariu, deci nu rata şansele pe care universul ţi le oferă în noul an!

CAPRICORN

Dragoste

Onestitatea nu a fost un lucru care să te caracterizeze până acum în relaţii, dar a venit momentul să iei o decizie în ceea ce priveşte viaţa ta personală. Romantismul este o latură pe care o ţii foarte bine ascunsă, dar pe care ar trebui să o scoţi mai des în evidenţă. Dacă eşti deja într-o relaţie, 2015 îţi dă câteva bătăi de cap şi te obligă să munceşti mai mult, cel puţin dacă vrei să păstrezi flacăra pasiunii.

Carieră

O urmă uşoară de insatisfacţie îţi umbreşte fericirea, cel puţin din punct de vedere profesional, căci unele aspecte ale jobului tău par să te deranjeze. Cu toate acestea, astrele te ajută să găseşti o modalitate de a trece peste această etapă şi de a obţine şi unele beneficii, dacă nu emoţionale, cel puţin materiale.

Sănătate

Un tonus de invidiat, energie şi stare de bine sunt lucrurile care te caracterizează anul acesta. Este un moment bun pentru a începe noi activităţi sportive sau pentru a duce la un nivel mai profesionist sportul pe care îl practici deja. Nu uita să mănânci sănătos, căci organismul tău funcţionează mai bine atunci când este hrănit corect!

Bani

Astrele te sfătuiesc să îţi organizezi mai bine finanţele şi să fii mai chibzuit în ceea ce privest investiţiie riscante. Este un an bun pentru economii, dar nu vei reuşi să îţi atingi scopul dacă continui să arunci banii pe lucruri de care nu ai nevoie.

VĂRSĂTOR

Dragoste

Dacă eşti singură, 2015 vine cu un început promiţător, căci ai posibilitatea de a-ţi întâlni jumătatea şi de a obţine relaţia la care visai de ceva timp. Nici pentru nativii aflaţi deja într-o relaţie lucrurile nu merg rău, aceştia având ocazia de a-şi mări familia, de a consolida relaţia cu partenerul de viaţă şi de a obţine mari satisfacţii emoţionale.

Carieră

Deşi ai talent în domeniul tău, trebuie să ştii că fără muncă şi perseverenţă lucrurile nu îţi vor merge bine la nesfârşit. Primele şase luni ale anului sunt favorabile unei schimbări de job, dar ţine minte că aceasta este o decizie importantă, pe care nu ar trebui să o iei fără să ai un plan bine stabilit. Dacă, totuşi, decizi să îţi păstrezi jobul actual, 2015 vine cu oportunităţi de călătorie în interes de afaceri, deci s-ar putea să nu regreţi decizia de a rămâne.

Sănătate

Nu întâmpini probleme grave de sănătate, dar oboseala încearcă să te prindă din urmă iar tu ar trebui să fii cu un pas înaintea ei! Ţine minte că ai nevoie şi de momente de odihnă şi că atunci când ai puţin timp liber este mai bine să îl investeşti în tine şi nu în cei din jurul tău. Sportul a cam lipsit din viaţa ta, deci ar fi bine să te apuci de mişcare, asta dacă vrei să îţi menţii starea de bine întregul an!

Bani

La începutul anului Jupiter este retrograd, iar acest lucru îţi aduce beneficii din punct de vedere financiar. Primeşti venituri neaşteptate, lucru care te ajută să rezolvi unele chestiuni pe care le-ai amânat de ceva timp. Plănuieşte-ţi cu atenţie cheltuielile şi, mai ales în prima jumătate a anului, încearcă să-ţi pui în ordine priorităţile şi să nu te arunci în investiţii inutile!

PEŞTI

Dragoste

Planetele s-au aliniat favorabil pentru tine, mai ales din punct de vedere amoros, ajutându-te să începi anul cu dragoste şi pasiune. Nu este un an ideal pentru a-ţi găsi jumătatea, dar este un an bun pentru distracţie şi pasiune. Pentru nativii aflaţi deja într-o relaţie, 2015 vine cu promisiuni de oficializare a relaţiei şi cu şansa de a îmbunătăţii relaţia cu partenerul de viaţă.

Carieră

Este un moment dificil în cariera ta, căci nu ştii exact în ce direcţie să o apuci. Dar nu te îngrijora, căci planetele s-au hotărât să te ajute să iei cea mai bună decizie. Vei avea parte de oportunităţi favorabile în ceea ce privesc afacerile şi vei avea ocazia să cunoşti oameni noi, care îţi pot fi de folos în atingerea ţelurilor tale.

Sănătate

Este posibil ca noul an să îţi aducă şi câteva probleme de sănătate, dar nu este cazul să te îngrijorezi, căci odată cu plecarea planetei Venus din casa zodiei tale, lucrurile încep să revină la normal. Cu toate acestea, nu ar strica să dai o fugă la medic, măcar pentru câteva analize de rutină.

Bani

 

Şi la capitolul financiar astrele încearcă să îţi pună beţe în roate. Cu toate acestea, lucrurile se rezolvă până la mijlocul anului şi oportunităţile încep să apară şi pentru tine. Poţi obţine o promovare, o moştenire sau anumite venituri neaşteptate, dar care îţi vor aduce mari beneficii. 2015 este şi anul în care poţi să faci investiţii mai importante, cum ar fi schimbarea locuinţei sau obţinerea unui împrumut pentru a pune bazele unei afaceri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop ianuarie-februarie 2015
Horoscop ianuarie-februarie 2015
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”