Horoscop decembrie 2014

Vezi ce ţi-au rezervat astrele în ultima lună a acestui an!
  • Publicat:
Horoscop decembrie 2014

Au loc multe evenimente, dar şi multe situaţii profitabile. Secretul reuşitei constă în rapiditatea de mişcare dar şi de tactul cu care sunt aplanate conflictele şi neînţelegerile.

Din punct de vedere sentimental pot apărea provocări, dar pot fi depăşite cu uşurinţă. Se impune curajul şi luciditatea în acţiune.

Vezi ce ţi-au rezervat astrele în ultima lună a acestui an!

Săgetător 23 noiembrie – 21 decembrie

Este o perioadă a anului în care nativii din acest semn se bucură, decid schimbări importante, realizează proiecte de anvergură, sau care deschid perspective pe termen lung. Sentimental, este nevoie de mai multă atenţie dedicată partenerului de viaţă, şi, totul va merge excelent.

Scorpion 23 octombrie – 22 noiembrie

Este o perioadă în care se fac alegeri, în care se vor genera schimbări importante, mai ales legate de valorile personale. Este o lună de analiză coerentă şi de sinteză, prin care închidem un ciclu important, deschis cu mai bine de doi ani în urmă. Sentimental, este o perioadă frumoasă, iubirea generându-le o forţă extraordinară.

Capricorn 22 decembrie – 20 ianuarie

Multă frământare, activităţi şi obiective profesionale vor fi la ordinea zilei. De aceea întreaga lor atenţie este concentrată pe profesie, pe noi activităţi care deschid oportunităţi însemnate. Totul este să facă alegerile potrivite, adăugând în ecuaţie şi viaţa sentimentală, care este cam neglijată în ultima perioadă.

Vărsător 21 ianuarie – 19 februarie

Se poate spune că sunt destul de revoluţionari, că au dorinţa şi forţa de face schimbări importante, adevărate revoluţii în viaţa lor. Atenţie la posibilitatea unor mici accidente datorate în mare parte unei suprasolicitări excesive. În plan sentimental se simte nevoia legalizării unor relaţii sau a ordonării vieţii de cuplu.

Peşti 20 februarie – 20 martie

Este o lună în care apar numeroase provocări, de aceea este important să fie scoase la lumină orice dubii sau neclarităţii, pentru a se evita generarea unor evenimente stânjenitoare. În plan sentimental se impune multă sinceritate şi loialitate, trădările fiind descoperite cu uşurinţă.

Fecioară 24 august – 22 septembrie

Se simte o stare de tensiune interioară: Fecioarele sunt dificil de mulţumit. În principal au sentimentul că pierd ceva, că nu înţeleg şi nu acţionează corect. Această stare de fapt îşi face extrem de ezitanţi şi iritaţi. Sentimental este bine să-şi exprime dorinţele pentru a nu se realiza tensiuni suplimentare.

Balanţă 23 septembrie – 22 noiembrie

Au de rezolvat numeroase probleme legate de casă sau familie. în acest sens au putere de acţiune, voinţă şi perseverenţă. Pentru mulţi dintre nativi, se deschid noi cicluri şi apar noi oportunităţi. Fizic sunt destul de epuizaţi şi este important să-şi aloce şi ore pentru somn şi relaxare.

Berbec 21 martie – 20 aprilie

Vor fi destul de reactivi mai ales în a doua parte a lunii, în acelaşi timp fiind oarecum forţaţi să rezolve probleme din trecut, să pună punctul pe ”i”, acolo unde au amânat să o facă. În general au energia bună şi pot pune în practică multe din idealurile personale. În plan sentimental se impune atenţie, căci se pot declanşa situaţii greu de controlat.

Taur 21 aprilie – 20 mai

Această ultimă lună a anului este cea în care se vor lămuri numeroase probleme relaţionale. Cumva există mai multă înţelepciune dobândită de-a lungul unei perioade de lecţii complicate, totul este ca acum să pună în practică şi să îşi exprime nevoile sufleteşti.

Gemeni 21 mai-21 iunie

Lait motivul acestei luni îl reprezintă relaţiile, mai ales cele parteneriale şi de asociere. Şi în plan sentimental se acordă o mai mare importanţă persoanei iubite, doar că oferă iubirea cu linguriţa, în doze mici, homeopate. În rest au şanse numeroase şi multe oportunităţi.

Rac 22 iunie-22 iulie

Este o perioadă de ordonare, de aşezare a evenimentelor importante din acest an. Chiar dacă îşi doresc tihnă şi linişte, evenimentele par să se precipite şi sunt cumva luaţi cu asalt. Este important să nu amâne lucrurile. În plan sentimental este o perioadă frumoasă şi armonioasă.

 

Leu 23 iulie – 23 august

Este o perioadă în care se fac alegeri, în care se vor genera schimbări importante, mai ales legate de valorile personale. Este o lună de analiză coerentă şi de sinteză, prin care închidem un ciclu important, deschis cu mai bine de doi ani în urmă. Sentimental, este o perioadă frumoasă, iubirea generându-le o forţă extraordinară.

Horoscop de Gabi Apostol ( www.mirabylis-magazin.ro)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”