Horoscop ianuarie-februarie 2015

Primele două luni din anul 2015 aduc schimbări majore în plan profesional pentru majoritatea zodiilor. De asemenea, energia va fi cuvântul de ordine care va guverna începutul acestui an. Mare atenţie la relaţiile amoroase!
31.12.2014
Horoscop ianuarie-februarie 2015


Primele două luni din anul 2015 aduc schimbări majore în plan profesional pentru majoritatea zodiilor.

De asemenea, energia va fi cuvântul de ordine care va guverna începutul acestui an. 

Mare atenţie la relaţiile amoroase! 

CAPRICORN

În perioada aceasta încerci să te înţelegi, să te analizezi, îţi cauţi liniştea sau pur şi simplu îţi cauţi un job. Vei fi nevoită să îţi rezolvi situaţia financiară – un credit, o ipotecă sau o plată restantă. Poţi, de asemenea, să contractezi un credit, poate chiar achiziţia vieţii tale, casa de vis. 

VĂRSĂTOR

Parcurgi perioada ideală pentru demararea unor colaborări importante, pentru crearea de noi contacte. Activitatea ta socială va înflori. Oamenii îţi vor acorda mai multă atenţie, talentele tale vor fi remarcate şi recunoscute. Partenerii de business ori colegii te pot ajuta să obţii o promovare. 

PEŞTI

În prima parte a acestui an te concentrezi pe carieră mai mult decât oricând. Vei găsi cu uşurinţă job-ul dorit – poate chiar job-ul la care ai visat mereu. Acordă o atenţie sporită relaţiilor cu colegii şi atmosferei de la locul de muncă. Dacă eşti fericit unde lucrezi, nu face schimbarea! 

BERBEC

În această perioadă cel mai bine ar fi să te odihneşti, să-ţi faci planuri cât mai ambiţioase pentru viitor. În weekend-uri alegerea ideală o reprezintă călătoriile, chiar şi către locuri pitoreşti din ţară. Acestea te vor inspira, îţi vor aduce energia de care ai atâta nevoie pentru demararea celor mai îndrăzneţe proiecte la care până acum doar ai visat!

TAUR

În primele două luni ale anului remarci un ritm lent dar ferm al mersului lucrurilor. Ai putea să-l păstrezi la nesfârşit. Dacă se iveşte oportunitatea profit de timpul tău de odihnă, mergi într-o staţiune, la un spa sau chiar la bunicii de la ţară. Această ieşire îţi va limpezi gândurile şi te va ajuta să eviţi situaţiile conflictuale. 

GEMENI

Începutul de an 2015 este unul mult prea agitat, chiar şi pentru tine însă va aduce cu el o mulţime de schimbări pozitive. Calităţile tale principale – agilitatea, comunicativitatea şi energia debordantă îşi vor face simţită prezenţa din plin. Nu confunda spontaneitatea cu impulsivitatea dacă vrei să te ţii departe de probleme!

RAC

Controlezi cu succes situaţia! Viaţa ta socială va fi înfloritoare cu condiţia să ai încredere în time. Eşti pe un drum bun din punct de vedere financiar şi al carierei. Nu este nevoie să ai idei strălucitoare care să-ţi revoluţioneze viaţa pe aceste planuri ci doar să fii cu ochii pe oportunităţi.  

LEU

Vei realiza că ai devenit mai puţin rezervată, mai curajosă şi mai fermă în luarea deciziilor. Te vei simţi mai frecvent în lumina reflectoarelor, vei merge la mai multe evenimente formale şi vei fi prezentă în mai multe locuri de distracţie. Şi vei vrea să străluceşti asemeni unei stele.  

FECIOARĂ

La început de an vei evita să mai fii un fluturaş social preferând să petreci timp în locuri ceva mai liniştite. Eşti predispusă la singurătate şi vei alege adesea să rămâi cu tine însăţi. Însă nu te vei simţi abandonată ci te vei bucura de calm şi linişte. În această perioadă prietenii vor insista să fii mai activă.

BALANŢĂ

Prietenii apropiaţi vor fi martorii schimbării tale într-o fiinţă mai sociabilă, mai implicată şi mai interesată. Cercul tău social se va lărgi. Vei remarca şi tu că eşti interesată de tot ce se întâmplă şi vrei şă ştii cât mai multe. Mare atenţie, şansele să fii trădată de cineva drag sunt destul de ridicate.

SCORPION

Activitatea ta socială şi popularitatea vor creşte semnificativ. Aceasta se va reflecta în tot ce este asociat sferei carierei. Vei deveni mai ambiţioasă, vei dori recunoaştere. Profită de toate oportunităţile de a atrage atenţia persoanelor corespunzătoare care te pot susţine la job. 

SĂGETĂTOR

Începutul de an înseamnă pentru tine vacanţă, călătorii, acea escapadă la care visezi de atât de mult timp. Vei lăsa în urmă toate problemele însă nu uita că te vei întoarce la ele. Nu le lăsa să fiarbă, rezolvă cât mai multe înainte să fugi departe. Tot în această peroadă te vei gândi la educaţia ta – diplome, cursuri, workshop-uri. 

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras