Sanatatea vine din lumina!

Atunci cand aparatul Bioptron este men­tinut deasupra su­pra­fetei pie­lii, energia emisa de lumina pe­netreaza pielea si tesu­tu­rile de dedesubt.
  • Publicat:
Sanatatea vine din lumina!
Sanatatea vine din lumina!

Din pacate, exista momente in viata cand dorinta de a trai este depasita si tulburata de durere. Tot atunci, din fericire, apare o raza de lumina care spulbera gandurile negative. Aceasta s-a numit Bioptron in cazul unui barbat de 47 de ani din Germania care, nemaisuportand consecintele ulcerului diabetic: riscul de amputare a unui picior si pierderea vederii, hotarase sa puna capat suferintei.

Tulburatoarea poveste a lui Stefan S. a fost pre­zentata in cadrul Con­ferintei internationale Golden Age a companiei Zepter, des­fasurata de curand la Monte Carlo. Stefan a urcat pe sce­na pasind usor. Poate prea incet pentru ritmul agitat pe care il avem cu totii.

Insa, pentru el fiecare pas repre­zenta o confirmare a victoriei sale. El este insa un invin­ga­tor. A reusit sa-si depaseasca boala, sa-si recapete vederea si sa-si pastreze piciorul bolnav.

Fusese chiar programat pentru operatia de amputare. Intamplarea a facut ca operatia sa fie amanata pentru ca a intrat in coma diabetica. Acesta a fost momentul in care si-a pierdut vederea.

Ceea ce i se intampla lui, un om ca toti ceilalti, care traise normal pana atunci, era de nesuportat. Incepuse sa fie bantuit de gandul sinuciderii. Gandurile negre i-au fost alungate de o raza de lumina.

Este vorba de terapia cu Lumina Bioptron, recunoscuta in toata lumea pentru beneficiile incontestabile asupra sanatatii. De altfel, medicul danez Niels Ryberg Finsen a obtinut in 1903 premiul Nobel pentru activitatea sa asupra terapiei cu lumina.

In urma unui tratament zilnic timp de 7 luni (22.04.-12.11.2008) cu Bioptron, tratament inceput imediat dupa ce a iesit din coma, Stefan a reusit sa-si salveze piciorul si sa-si recapete vederea. Este adevarat, inca nu este complet refacut, nu vede perfect, dar vede!

Modul de actiune a luminii Bioptron

Atunci cand aparatul este men­tinut deasupra su­pra­fetei pie­lii, energia emisa de lumina pe­netreaza pielea si tesu­tu­rile de dedesubt. Acest fapt de­clanseaza un ras­puns biolo­gic, numit foto-biostimulare, care cau­zea­za reactii multiple in aceste tesuturi, ce pot avea ca re­zul­tat reducerea durerii si ac­celerarea vindecarii.

Te­rapia cu Lumina poate fi folosita ca si terapie com­ple­men­tara sau chiar ca monoterapie pentru afec­tiuni ca: du­reri lombare, du­rere de umar si de gat, spas­me musculare, en­tor­se, luxa­tii, reumatism, ar­trita reu­ma­toida, artroza, plagi rezultate in urma unei traume, arsuri, plagi post operatorii, decu­bi­tus, ulceratii ale gambei, afectiuni respiratorii etc. De asemenea, se foloseste si in cosmetica, ajutand la regenerarea celulara a pielii, previne formarea ridurilor.

Cum reduce terapia cu lumina Bioptron durerea?

Prin ameliorarea circulatiei sanguine locale si reducerea spasmelor musculare, prin reducerea substantelor chimice care stimuleaza receptorii durerii, inducerea eliberarii agentilor analgezici naturali ai organismului (numite endorfine), prin actiunea directa asupra fibrelor nervoase pentru a impiedica transmiterea impulsurilor dureroase catre creier.

Citeste si Cum sa te pazesti de rozacee
                5 trucuri pentru o piele de diva


Foto: ZEPTER

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ce alimente sa eviti daca ai hipoglicemie
Ce alimente sa eviti daca ai hipoglicemie
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”