Tematica şi bibliografia pentru examenul de Rezidenţiat 2020. Ce trebuie să înveţi anul acesta

Examenul de Rezidenţiat din 2020 va avea loc în data de 15 noiembrie. Iată care sunt tematicile şi bibliografia pentru Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie.
17.05.2020
Tematica şi bibliografia pentru examenul de Rezidenţiat 2020. Ce trebuie să înveţi anul acesta

Potrivit Ministerului Sănătăţii, examenul de Rezidenţiat din 2020 va avea loc în data de 15 noiembrie, asta dacă pandemia de coronavirus nu va impune alte reguli între timp. Tematica şi bibliografia pentru examenul de Rezidenţial în cazul absolvenţior de Medicină a rămas neschimbată faţă de sesiunea precedentă, respectiv cea din 8 decembrie 2019.

În schimb, la domeniile Medicină Dentară şi Farmacie există modificări atât la tematici, cât şi la bibliografie.

Vor fi scoase la concurs 6.100 de locuri, cu 1.390 în plus faţă de anul precedent, conform proiectului de Hotărâre de Guvern privind aprobarea cifrelor de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar de stat şi pentru învăţământul superior de stat în anul şcolar/universitar 2020- 2021.

Iată care sunt tematicile şi bibliografia pentru Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie.

Pagina 1 din 4
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?