Painea de secara scade colesterolul

Alimentatie sanatoasa, echilibru nutritional, obiceiuri responsabile? Da, este posibil! Painea de secara Benecol este unul dintre produsele sanatoase recomandate de specialisti pentru reducerea colesterolului in mod natural.
Autor: Elena Nistor
Painea de secara scade colesterolul
Painea cu esteri de stanoli din plante scade colesterolul

Alimentatie sanatoasa, echilibru nutritional, obiceiuri responsabile? Da, este posibil! Painea de secara Benecol este unul dintre produsele sanatoase recomandate de specialisti pentru reducerea colesterolului in mod natural.

Aceasa este produsa din faina integrala de secara cu esteri de stanoli din plante care au efect dovedit in reducerea colesterolului. Eficacitatea esterilor de stanoli din plante (Benecol) – ingredientul activ al painii de secara – a fost demonstrata in peste 70 de studii clinice efectuate la nivel international.

Studiile au demonstrat ca in cazul consumului zilnic a 2 grame de esteri de stanoli din plante se inregistreaza un efect de reducere a colesterolului seric total si a colesterolului LDL cu pana la 15%, dupa numai 14 zile de consum regulat.

Esterii de stanoli din plante (Benecol) au primit certificarea organismului european de reglementare din domeniul nutritiei, European Food Safety Authority (EFSA), pe baza celor peste 70 de studii clinice care le-au demonstrat eficienta in reducerea colesterolului, Benecol fiind considerat de aceasta autoritate un ingredient eficient si sigur pentru reducerea pe cale naturala a colesterolului.

Datorita continutului de esteri de stanoli din plante, painea Benecol este o solutie naturala de scadere a colesterolului, fapt pentru care este apreciata si recomandata de medicii specialisti din numeroase domenii.

 

Hipertensivii sa bea suc de sfecla rosie!
Hipertensivii sa bea suc de sfecla rosie!