Orgasm la o apăsare de buton!

Probleme cu atingerea plăcerii supreme? Nu şi dacă luăm în considerare super-maşinăria de produs orgasme spontane a cercetătorilor americani!
  • Publicat:
Orgasm la o apăsare de buton!

Probleme cu atingerea plăcerii supreme? Nu şi dacă luăm în considerare super-maşinăria de produs orgasme spontane a cercetătorilor americani! 

Are mărimea unui pachet de cărţi şi poate fi activat cu o banală telecomandă. Aşa se laudă experţii că au găsit soluţia la una dintre veşnicele probleme feminine: lipsa orgasmului.

Dispozitivul nu este însă atât de simplist, ci trebuie să îndeplinească anumite condiţii, pe care doritoarele trebuie să şi le asume. Printre ele, intervenţia chirurgicală, care presupune poziţionarea dispozitivului şi conectarea unor electrozi ataşaţi de nervii sensibili dintr-o anumită porţiune a măduvei spinării.

Procedurile de testare a dispozitivului sunt aşteptate să fie puse în aplicare spre sfârşitul anului 2014.

De regulă, tratamentul standard pentru disfuncţiile legate de orgasmul feminin presupune şedinţe de psihoterapie, iar dacă pacienta prezintă stări de anxietate i se pot prescrie anumite medicamente care au rol de a ameliora aceste stări, care pot să înrăutăţească problema iniţială, şi anume pot întârzia sau chiar elimina prezenţa orgasmului.

Pentru astfel de situaţii, dispozitivul-minune poate interveni cu succes în rezolvarea problemei de fond, susţin experţii. 

Rămâne de văzut dacă efectele miraculoase ale orgasmo-maşinăriei vor fi aceleaşi şi după testele efectuate pe subiecţi umani.

Sursa: digitaljournal.com

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”