De ce devenim dependenţi de cafea?

Studiile recente arată că persoanele care nu îşi pot începe dimineaţa fără o cană mare de cafea pot deveni dependente. În plus, pot avea probleme atunci când vor încerca să reducă din cantitatea consumată.
  • Publicat:
De ce devenim dependenţi de cafea?

Studiile recente arată că persoanele care nu îşi pot începe dimineaţa fără o cană mare de cafea pot deveni dependente, în plus pot avea probleme atunci când vor încerca să reducă din cantitatea consumată.


Cercetătorii au descris cum se amplifică dependenţa de cafea, indicatorii clinici relevanţi ai insuficienţei printre consumatorii de cafea precum şi criteriul de diagnosticare al tulburărilor cauzate de consumul de cafea.

Cercetători de la Universitatea de Medicină din Baltimore, Universitatea din America şi cei de la Universitatea din Vermont au revizuit cercetarea legată de dependenţa de cafeină.

Agenda viitoare va include cercetări clinice, epidemiologice şi genetice ce au ca scop o mai  bună înţelegere a semnelor clinice şi a prevalenţei dependenţei de cafeină, precum şi factorii de risc şi cele mai bune metode pentru tratarea dependenţei de cafea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”