Acupunctura, remediu pentru problemele respiratorii

Conform ultimelor cercetări elaborate în Japonia, un tratament pe bază de acupunctură - timp de trei luni - a îmbunătăţit starea unor pacienţi care sufereau de probleme respiratorii produse de boli pulmonare cronice.
Acupunctura, remediu pentru problemele respiratorii

Conform ultimelor cercetări elaborate în Japonia, un tratament pe bază de acupunctură – timp de trei luni – a îmbunătăţit starea unor pacienţi care sufereau de probleme respiratorii produse de boli pulmonare cronice.

Încă incomplet, studiul a demonstrat totuşi că tratamentul alternativ poate avea aceleaşi beneficii ca medicamentele clasice, susţin şi cercetătorii englezi, siguri că această metodă de relaxare va îmbunătăţi calitatea vieţii, în general, şi în ceea ce priveşte problemele respiratorii, în particular.

“Se pare că acupunctura relaxează toate grupele de muşchi din jurul peretelui toracic (…)ceea ce este absolut în concordanţă cu ceea ce organismul nostru face în mod normal„ a declarat profesor doctor George Lewith, de la “Universitatea Southampton” din Anglia.

 

Sursa: reuters.com

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică