Izvor de energie

Mai mult decât orice altceva, organismul are nevoie de hidratare. Pentru mai multa energie si pofta de viata, alege apa minerala naturala plata Borsec, care te mentine sanatoasa, frumoasa si radioasa. In plus, apa minerala Borsec are peste 200 de ani d
  • Publicat:
Izvor de energie
Izvor de energie

Look Hot Every Day!

Fiecare femeie isi doreste sa arate bine si sa fie considerata un model. In aceasta poveste un rol esential il au hainele din garderoba ta, care trebuie sa arate mereu impecabil. Din pacate, unele piese vestimentare sunt dificil de intretinut – se sifoneaza usor si se calca foarte greu. Philips intelege elementele care intra in compozitia hainelor tale, de la materiale, cusaturi, fermoare, nasturi, tivuri pâna la tiparul si croiala hainelor.

In functie de aceste elemente, Philips a dezvoltat tehnologia care iti permite sa iti ingrijesti hainele fara pic de efort. Spre exemplu, sistemul Ionic DeepSteam al fierului de calcat Azur Ionic creeaza particule de abur cu 50% mai mici ce patrund adânc in tesaturile rezistente, cum sunt bumbacul sau pânza.

Integral pentru o viata mai sanatoasa

Ca sa te simti bine si increzatoare in fiecare zi, trebuie sa stii ca lucrurile din viata ta sunt complete. Sfatul Nestlé este sa combini exercitiile fizice regulate cu o dieta bogata in fructe, legume si cereale integrale. Acestea te hranesc, dar nu te ingrasa, au grija de sanatatea ta si iti confera o stare de bine toata ziua. Ce sunt cerealele integrale? Cand boabele sunt macinate sau rafinate, coaja si germenul sunt inlaturate, ramanand doar membrana interioara. Astfel, mare parte a valorii nutritive a bobului dispare.

In prepararea cerealelor integrale se foloseste intregul bob, pastrandu-se intacte elementele esentiale pe care le contin cele 3 parti ale sale. De aceea integral este mai bun! Cerealele integrale Nestlé pastreaza tot ce a creat Natura si iti ofera un plus de vitamine (C, B1, B2, B6, B12) si minerale (calciu si fier). Cauta acest simbol care iti garanteaza ca ai ales cereale integrale!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Prietenie si filantropie pentru Romania
Prietenie si filantropie pentru Romania
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”