Bradut de Craciun personalizat

Atunci cand te gandesti sa decorezi bradul de Craciun, este bine sa stabilesti o tema, care sa se regaseasca in felul in care va arata pomul, dupa impodobire.
  • Publicat:
Bradut de Craciun personalizat
Bradut de Craciun personalizat

Atunci cand te gandesti sa decorezi bradul de Craciun, este bine sa stabilesti o tema, care sa se regaseasca in felul in care va arata pomul, dupa impodobire.Astfel, indiferent ca e vorba de camera de zi, camera copiilor, dormitor sau living, stabileste stilul. Gandeste-te ce tema s-ar potrivi cel mai bine pentru camera respectiva si aplica rezultatul. Tema poate reflecta un sport preferat, un hobby sau orice altceva.

De asemenea, ai putea alege o tematica anume care sa se regaseasca in intreaga casa, pe perioada sarbatorilor de iarna. E adevarat ca un astfel de demers ocupa mai mult timp si resurse, insa rezultatul va fi pe masura.

Iata trei dintre ideile tematice pe care ti le propunem:

Zapada, ingerasi si Mos Craciun
O propunere de decoratiune bazata pe zapada. Fie ca folosesti fulgi de nea facuti din bucatele de vata, fie ca optezi pentru un spray special care contine zapada artificiala, tema aceasta cu multe nuante de alb este foarte adecvata daca vrei sa obtii un look elegant pentru caminul tau. In acest caz, adauga si stelute argintii, globuri sidefate, ingerasi si oameni de zapada. Serenitatea si albul vor fi cuvintele de rezistenta pentru acest stil de brad de Craciun.

Prajiturele si bomboane
Fie ca este vorba de ghirlande in care sunt prinse si mici bomboane colorate, fie ca este vorba de bombonele din hartie sau staniol, elemente pur decorative, efectul va fi unul deosebit. Bradutul va arata apetisant si va aduce tutror aminte de copilarie si de jucarii.

De asemenea, cu putina imaginatie puteti asorta si mici cutiute inspirate de ustensilele din bucatarie, forme de prajituri sau chiar prajiturele si biscuiti ornamentali. Cu totul, este o tematica foarte potrivita pentru un bradut decorat in bucatarie sau pentru oricine are ca hobby gastronomia.

Casute si motive rustice
Se pot folosi petece de rafie, ornamente din lemn sculptat, conuri de brad, flori uscate, frunze, betigase. Acest fel de decoratiune se potriveste de minune unei atmosfere intime, in familie. In preajma Craciunului, o astfel de atmosfera nu poate decat sa sublinieze unitatea familiei si sa aduca un pic din natura uscata, in casa ta.

Simboluri specializate pe o anumita tematica
Daca iubitul tau sau fratele mai mic este pasionat de fotbal, se va bucura cu siguranta daca i-ai impodobi bradutul din camera cu mingiute si tot felul de mici decoratiuni tematice, care sa ii poarte imaginatia catre activitatea lui preferata.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Tipsuri pentru vacanta de iarna
Tipsuri pentru vacanta de iarna
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân