Sveatoslav Vizitiu: aplicaţia Wello, utilă pentru o nutriţie corectă a familiei VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” ediţia a V a

Sveatoslav Vizitiu - Co-founder Wello, CEO, proiect finanţat prin Planul de investiţii pentru Europa #InvestEU, descrie beneficiile aplicaţiei Wello pentru un stil de viaţă sănătos.
02.10.2019

Cea de-a V-a ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe data de 17 septembrie, în Sun Plaza din Bucureşti, iar partenerii evenimentului au fost Synevo, Wello, Touch, Aquatique, Kebene şi Hepiflor. Unul dintre speakerii invitaţi a fost Sveatoslav Vizitiu – Co-founder Wello, CEO, proiect finanţat prin Planul de investiţii pentru Europa #InvestEU.

Sveatoslav Vizitiu a descris pe larg aplicaţia Wello, extrem de utilă pentru ca întreaga familie să ducă un stil de viaţă sănătos. Ideea aplicaţiei care conţine informaţii despre alimente, exerciţii fizice, dar şi alte componente ale unui stil de viaţă sănătos, a pornit de la problemele de greutate cu care s-a confruntat la un moment dat Sveatoslav Vizitiu. Astfel, din dorinţa de a ajuta copiii şi adulţii să-şi găsească cel mai bun program de sport şi dietă, a luat naştere Welllo, aplicaţie concepută cu suportul unei echipe de medici şi de experţi în nutriţie şi sport. Mai multe detalii despre aplicaţie oferă în materialul video Sveatoslav Vizitiu – Co-founder Wello, CEO, proiect finanţat prin Planul de investiţii pentru Europa #InvestEU.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandări: