Sveatoslav Vizitiu: aplicaţia care luptă împotriva obezităţii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” ediţia a V a

Sveatoslav Vizitiu - Co-founder Wello, CEO, proiect finanţat prin Planul de investiţii pentru Europa #InvestEU descrie beneficiile platformei Wello în cadrul conferinţei "Mama şi copilul" ediţia a V a.
  • Publicat:

Cea de-a V-a ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe data de 17 septembrie, în Sun Plaza din Bucureşti, iar partenerii evenimentului au fost Synevo, Wello, Touch, Aquatique, Kebene şi Hepiflor.  Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro. iar unul dintre speakerii invitaţi a fost Sveatoslav Vizitiu – Co-founder Wello, CEO, proiect finanţat prin Planul de investiţii pentru Europa #InvestEU.

În cadrul conferinţei, una dintre temele importante a fost nutriţia copiilor, având în vedere numărul mare de cazuri de copii din întreaga lume care suferă de exces ponderal şi obezitate. Consumul excesiv de dulciuri şi sedentarismul se numără printre cauze, iar acestea pot fi combătute cu ajutorul specialiştilor în nutriţie şi al tehnologiei. Una dintre aplicaţiile care îşi propune să contribuie la combaterea obezităţii şi să ajute familiile să ducă un stil de viaţă sănătos este şi Wello, despre care a vorbit în cadrul conferinţei Sveatoslav Vizitiu – Co-founder Wello, CEO, proiect finanţat prin Planul de investiţii pentru Europa #InvestEU.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: