Otilia Mantelers: despre emoţii şi excese alimentare VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 2

Otilia Mantelers explică modul cum exemplul personal al părinţilor poate influenţa comportamentele alimentare ale copiilor.

În multe situaţii, excesele şi dezechilibrele alimentare au cauze emoţionale, iar mecanismul este descris şi de Otilia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting din România, prezentă la cea de-a doua ediţie din seria evenimentelor „Mama şi copilul”, organizate de „Ce se întâmplă, doctore?”. În cadrul conferinţei, Otilia Mantelers a vorbit şi despre experienţele personale şi a explicat părinţilor cum pot influenţa comportamentele alimentare ale copiilor.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cel silver Nestle Health Science. De asemenea, unul dintre sponsori a fost şi Romaqua Group Borsec. Ce-a de-a doua ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International SchoolHumanitasNutrivitaBlu Party şi Small Academy.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată
Recomandări: