Dr. Mihaela Bilic: reguli de nutriţie sănătoasă la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” ediţia a V a

Dr. Mihaela Bilic, nutriţionist, a explicat principiile nutriţiei sănătoase la copii, în cadrul evenimentului "Mama şi copilul", ediţia a V a, organizat de platforma "Ce se întâmplă, doctore?".
  • Publicat:

Cea de-a V-a ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, a avut loc pe data de 17 septembrie, având ca temă principală sănătatea şi nutriţie copiilor cu vârsta peste 3 ani. Unul dintre medicii invitaţi ca speaker la eveniment a fost Mihaela Bilic, medic primar diabet şi boli de nutriţie. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Wello, Touch, Aquatique, Kebene şi Hepiflor iar locaţia a fost asigurată de Sun Plaza. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro.

Nutriţia sănătoasă a copiilor reprezintă la ora actuală un subiect fierbinte pentru mulţi părinţi, având în vedere stresul cotidian şi lipsa de timp. Însă familia trebuie să facă orice pentru a menţine obiceiurile sănătoase, care înseamnă gătit în familie, limitarea accesului la dulciuri al copiilor şi adoptarea regulilor nutriţiei sănătoase de către toţi membrii familiei. În interviul video realizat în cadrul evenimentului „Mama şi copillul”, dr. Mihaela Bilic accentuează asupra importanţei respectării regulilor alimentaţiei corecte în familie!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: