Dr. Antoanela Curici: importanţa analizelor înaintea terapiei cu antibiotice VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” ediţia a V a

Dr. Antoanela Curici, medic primar de laborator, director medical Synevo România, explică modul cum funcţionează tratamentul cu penicilină pentru infecţia cu streptococul beta-hemolitic de tip A.

Cea de-a V-a ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe data de 17 septembrie în mall Sun Plaza. Printre speakerii invitaţi, s-a numărat şi Antoanela Curici – Asistent universitar, Medic primar medicină de laborator, Director Medical Synevo România. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Wello, Touch, Aquatique, Kebene şi Hepiflor, iar locaţia a fost asigurată de Sun Plaza.

Ediţia cu numărul V a conferinţei „Mama şi copilul” a fost dedicată sănătăţii şi nutriţiei copiilor cu vârsta peste 3 ani, iar una dintre temele abordate de invitaţii evenimentului a fost dedicată infecţiilor cu care se confruntă copiii la intrarea în colectivitate. Medicul Antoanela Curici a explicat importanţa analizelor de laborator înaintea administrării antibioticelor, dar şi importanţa respectării terapiei în cazul infecţiei cu streptococ.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex
Recomandări: