Dr. Angelica Vişan: beneficiile unei răceli pentru imunitate VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” ediţia a V a

Dr. Angelica Vişan, medic primar boli infecţioase, a explicat în cadrul evenimentului "Mama şi copilul" ediţia a V a care sunt beneficiile unui număr firesc de răceli pe an.
  • Publicat:

Cea de-a V-a ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe data de 17 septembrie în mall Sun Plaza. În cadrul evenimentului, au fost abordate mai multe teme dedicate sănătăţii şi alimentaţiei copiilor cu vârsta peste +3 ani. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Wello, Touch, Aquatique, Kebene şi Hepiflor, iar locaţia a fost asigurată de Sun Plaza.

Invitată ca speaker la conferinţă, dr. Angelica Constanţa Vişan, Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, a explicat audienţei prezente care este numărul normal de răceli pe an şi care sunt beneficiile pentru imunitate ale contractării diverselor tipuri de virusuri care provoacă răceli, inerente sezonului rece.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: