Dr. Mihaela Bilic: ce riscăm dacă eliminăm făinoasele din alimentaţie VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” ediţia a V a

Dr. Mihaela Bilic a explicat în cadrul evenimentului "Mama şi copilul" ediţia a V a cum este afectată imunitatea de eliminarea din dietă a surselor de glucide sănătoase.
  • Publicat:

Cea de-a V-a ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe data de 17 septembrie în mall Sun Plaza din Bucureşti, iar partenerii evenimentului au fost Synevo, Wello, Touch, Aquatique, Kebene şi Hepiflor. Unul dintre speakerii invitaţi la evenimentul moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro, a fost dr. Mihaela Bilic – Medic primar diabet şi boli de nutriţie.

De altfel, nutriţia sănătoasă la copii a fost una din temele ample de discuţie din cadrul conferinţei, iar medicul nutriţionist a enumerat toate principiile care ar trebui să ghideze părinţii atunci când le oferă copiilor mesele zilnice. Alegerea corectă a alimentelor este esenţială pentru sănătate, dar şi pentru imunitate, greu încercată în acest sezon de răceli şi viroze. Una dintre greşelile alimentare care pot afecta imunitate este eliminarea făinoaselor din dieta zilnică. Medicul primar diabet şi nutriţie Mihaela Bilic explică în materialul video riscurile renunţării la alimentele care conţin surse de glucide sănătoase!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: