Dr. Florin Bălănică: importanţa jurnalului alimentar VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT by CSID 5

Medicul Florin Bălănică a slăbit peste 100 de kilograme cu metoda sa care include dieta, mişcarea funcţională, managementul stresului şi relaţia cu anturajul.
  • Publicat:

Medicul Florin Ioan Bălănică, specializat în medicină personalizată şi nutriţie, a fost unul dintre specialiştii prezenţi pe scena conferinţei BE FIT by CSID, care a avut loc la Cinema Pro, la începutul lunii noiembrie.

Medicul are o poveste spectaculoasă de slăbire, reuşind să scape de peste 100 de kilograme cu ajutorul metodei sale. Aceasta are 4 piloni: dietă, mişcare funcţională, managementul stresului şi gestionarea relaţiilor cu anturajul, cele care ne pot influenţa în privinţa alegerilor alimentare. Medicul Florin Bălănică a explicat în cadrul conferinţei importanţa jurnalului alimentar şi modul cum acesta ne poate spune cât de atenţi suntem la ceea ce mâncăm. Mai multe informaţii găsiţi în materialul video din cadrul conferinţei organizate de platfoma numărul 1 de sănătate şi lifestyle sănător, www.csid.ro.

Partenerul gold al evenimentului a fost Walmark, iar cel bronze Aur’a Mineral Water. Mobilierul a fost asigurat de Mobila Dalin, iar vestimentaţia moderatoarelor de La Femme.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: