Dr. Asma Năstase: riscurile neglijării igienei orale la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”, ediţia a VI-a

Dr. Asma Năstase, medic specialist pedodont, a explicat riscurile neglijării igienei orale la copii în cadrul evenimentului "Mama şi copilul", ediţia a VI-a, organizat de platforma "Ce se întâmplă, doctore?"
  • Publicat:

Pe 17 octombrie la Veranda Mall, a avut loc ediţia a VI-a a conferinţei Mama şi copilul, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?”. Speakerii invitaţi au fost Dr. Asma Nastase Battah, medic specialist pedodont, Dr. Olivia Timnea, medic primar medicină sportivă, medic specialist medicină de familie şi Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru-neonatolog. Partenerii evenimentului, moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România. Pe tot parcursul evenimentului, copiii care au însoţit adulţii s-au jucat şi s-au distrat alături de mascota Crocodinţilă, în spaţiul de joacă special amenajat în Veranda Mall, în zona conferinţei.

Tema evenimentului a fost „Îngrijirea orală la copii şi alimentaţia echilibrată”, medicii invitaţi oferind o mulţime de sfaturi celor prezenţi în privinţa îngrijirii danturii, a aportului de vitamine şi minerale, dar şi a dietei ce asigură, încă din primele luni de viaţă, calitatea sănătăţii întregului sistem osos. Medicul pedodont Asma Năstase a accentuat asupra importanţei îngrijirii cavităţii orale la copii încă din primele luni de viaţă şi a explicat în interviul video riscul apariţiei unei carii la dinţii de lapte!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: